Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Glazed Eyes: Το #1 make up trend της σεζόν έχει τη δόση λάμψης που αναζητούσες

Τα νέα είναι πολύ ευχάριστα! Όπως ανακοίνωσε χθες ο Πρωθυπουργός στο διάγγελμά του, σε λίγες μέρες θα είμαστε και πάλι ελεύθεροι να απολαύσουμε τη ζωή μας. Πάντα, βέβαια, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό. Από την Τρίτη του Πάσχα, 3 Μαΐου, λοιπόν, ανοίγει και πάλι η εστίαση σε εξωτερικούς χώρους, ενώ στις 15 Μαΐου απελευθερώνονται οι υπερτοπικές μετακινήσεις.

Αυτό σημαίνει πως θα μπορέσουμε και πάλι να φορέσουμε τα όμορφα ρούχα μας, να περιποιηθούμε την εικόνα μας, να φτιάξουμε τα μαλλιά μας και – επιτέλους- να ξαναβαφτούμε. Και το πρώτο πράγμα που θα κάνουμε βγαίνοντας πια από το σπίτι είναι να δοκιμάσουμε το Glazed Eye Make Up Trend. Τη μεγαλύτερη τάση στο μακιγιάζ για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021.

Πρόκειται για ένα natural-looking και πολύ minimal μακιγιάζ με τις απαραίτητες δόσεις λάμψεις, όμως, που όλες έχουμε ανάγκη και τις οποίες στερηθήκαμε τόσους μήνες. Στην ουσία, μιλάμε για πεντακάθαρο και λαμπερό δέρμα και χρυσό, μπρονζέ, glowing αποτέλεσμα στα μάτια.

Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Ιδανικά μόνο με κρεμώδεις σκιές, που θα δώσουν αυτό το glassy φινίρισμα στα μάτια και θα σου χαρίσουν ένα απόλυτα επιθυμητό eye look. Για να καταλάβεις επακριβώς το Glazed eye make up trend, ένα scroll στην παρακάτω gallery αρκεί! Έχουμε βρει πέντε υπέροχα μακιγιάζ και πέντε κρεμώδεις σκιές που θα σου χαρίσουν αυτό το high-shine αποτέλεσμα. Για extra φρεσκάδα και λάμψη μην περιοριστείς σε ένα ματ κραγιόν. Επίλεξε ένα lip gloss με ή χωρίς χρώμα, που θα σου χαρίσει τα πιο ζουμερά χείλη ever.

Διάβασε ακόμα: Τα dos & dont’s του bronzer από τον make up artist, Θάνο Βογιατζή


Πηγή