Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Glowing Ritual: Η νέα σειρά περιποίησης του Dove είναι εμπνευσμένη από την Ιαπωνία!

Όλες οι γυναίκες ανά τον κόσμο έχουν να διηγηθούν μια κρυφή συνταγή ομορφιάς, βασισμένη σε φυσικά συστατικά, για την ενυδάτωση και τη φροντίδα της επιδερμίδας. Το Dove, με στόχο να μυήσει τις γυναίκες στην πραγματική περιποίηση και ομορφιά, μας προσκαλεί σε ένα ταξίδι που κρύβει μοναδικά μυστικά ομορφιάς του κόσμου που ξετυλίγονται μέσα από τη νέα σειρά Dove Nourishing Secrets!

Γνωρίζεις ποιο είναι το μυστικό των γυναικών της Ιαπωνίας για απαλή και όμορφη επιδερμίδα; Εδώ και πολλές γενιές, οι γυναίκες της Ιαπωνίας συνήθιζαν να χρησιμοποιούν το γάλα ρυζιού, ως φυσικό ενυδατικό για απαλό και όμορφο δέρμα. Παράλληλα, οι αρχαίες ινδουιστικές και βουδιστικές γραφές συνδέουν το λουλούδι του λωτού με την ηρεμία, την καθαρότητα και τις καταπραϋντικές του ιδιότητες.

Από την Ιαπωνία, με αγάπη: Glowing Ritual, με εκχύλισμα άνθους λωτού και γάλα ρυζιού. Εμπνευσμένη από τα μυστικά ομορφιάς των γυναικών της Ιαπωνίας, η σειρά Glowing Ritual, με εκχύλισμα άνθους λωτού και γάλα ρυζιού, αποτελείται από αφρόλουτρο και λοσιόν σώματος και αποκαλύπτει το μυστικό για λαμπερή και μεταξένια επιδερμίδα. Η νέα σειρά, με την πολύτιμη φροντίδα Dove, θρέφει την επιδερμίδα, ενώ το ζωηρό, λουλουδάτο άρωμά της απογειώνει τις αισθήσεις!


Πηγή