Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

GNTM Makeover: Ο Νικόλας Βιλλιώτης μας μίλησε αποκλειστικά για τις αλλαγές των παικτών

Το επεισόδιο του makeover στο GNTM είναι αυτό που περιμένουν οι περισσότεροι. Τα αγόρια και τα κορίτσια αλλάζουν look, κουρεύονται, βάφουν τα μαλλιά τους ή δεν κάνουν τίποτα και έχουμε αντιδράσεις τόσο από τις ίδιες, όσο και από το κοινό.

Οι άνθρωποι πίσω από τα τελικά looks είναι πάντα πολλοί και ένας από αυτούς, υπεύθυνος για το χρώμα φέτος, είναι ο master colorist Νικόλας Βιλλιώτης και πολύ αγαπημένος μου φίλος.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Μία διαφορετική κουβέντα για το χρώμα με τον Νικόλα Βιλλιώτη

Δεν μπορούσα να μην του τηλεφωνήσω λοιπόν, ώστε να μιλήσουμε για τις αλλαγές που έγιναν και να τον ρωτήσω ποιες του άρεσαν περισσότερο. Φυσικά δέχτηκε αν και δεν μπορούσαμε να πλατειάσουμε, γιατί τον βρήκα στο ασφυκτικά booked κομμωτήριό του.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Όντας ο κλασσικά ταπεινός και υπέροχος Νικόλας, ξεκίνησε λέγοντας: «Θέλω πρώτα να πούμε για όλη την ομάδα που επιμελήθηκε τα looks. Head stylist στο κούρεμα ήταν ο Ταξιάρχης Ζολώτας. Μαζί του, coupeur ήταν ο Τηλέμαχος Κωστόπουλος και coupeur-barber ο Κυριάκος Ανέστης. Στο χρώμα, μαζί μου, ήταν η Βίκυ Ζαφειροπούλου και Τζίνα Δασκαλάκη» μου είπε.

Η φιλοσοφία

«Φέτος, η φιλοσοφία μου για το χρώμα ήταν: Να κάνουμε αλλαγές που είναι απαραίτητες και να ενισχύσουμε την φυσική ομορφιά όπου χρειάζεται» μου είπε ξεκινώντας και θυμήθηκα όλες μας τις συζητήσεις. Βλέπεις, ο Νικόλας θέλει τα κορίτσια να αγαπήσουν τα φυσικά μαλλιά τους. Πιστεύει στην αλλαγή αλλά πιστεύει ότι, η φύση ξέρει σίγουρα καλύτερα. Τι είχε να πει για τις αλλαγές συνολικά όμως;

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

«Κάναμε πολλά meetings. Δεν είχα τον χρόνο να γνωρίσω τα παιδιά, να καταλάβω τον χαρακτήρα τους. Οι αποφάσεις που πήρα για το χρώμα, είχαν να κάνουν με αυτό που έβλεπα. Κάποια παιδιά δεν χρειάζονταν μεγάλες αλλαγές, ήταν όπως πρέπει να είναι. Κάποια άλλα μπορούσαν να εξελιχθούν. Αυτό και έκανα» μου απάντησε και δεν μπορούσα να μην τον ρωτήσω τι πιστεύει για τις αντιδράσεις που συνοδεύουν συνήθως τα GNTM makeovers.

Το makeover έφερε τα πάνω – κάτω στο GNTM – Η γκρίνια της Ειρήνης και ο εκνευρισμός της Ζενεβιέβ

Οι αντιδράσεις

«Κάποιες αλλαγές αρέσουν και κάποιες άλλες όχι. Είναι απόλυτα φυσιολογικό, αναμενόμενο και σεβαστό. Ωστόσο, έχουμε να κάνουμε με τη μόδα, με έναν τελείως διαφορετικό κόσμο. Έχουμε να κάνουμε με μοντέλα και πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε σαν μοντέλα, σαν μοντέλα που θα μπορούσαν να περπατήσουν στα catwalks του Παρισιού, να φωτογραφηθούν για το iD, να ανοίξουν τα φτερά τους για τις μητροπόλεις της μόδας» είπε και συνέχισε…

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

«Τα ίδια τα παιδιά, αντιδρούν γιατί είναι παιδιά! Δεν έχουν μάθει ακόμα αυτό τον κόσμο, δεν αντιλαμβάνονται τις πόρτες που μπορεί αν τους ανοίξει ένα look, και μιλώ τόσο για το χρώμα, όσο και για το κούρεμα. Ο θεατής από την άλλη αντιδρά γιατί γνωρίζει τα παιδιά off duty και έχει άλλα κριτήρια. Είναι όλα σεβαστά και προσωπικά δεν με επηρεάζουν» είπε ολοκληρώνοντας και ο χρόνος μας τελείωνε.

Τα παιδιά που ξεχώρισε

Πριν τον αποδεσμεύσω, έπρεπε να μάθω αν ξεχώρισε κάποια παιδιά και ναι, έχει ξεχωρίσει κάποιους: «Μου άρεσε πάρα πολύ το αποτέλεσμα στα μαλλιά της Μελίνας. Επίσης, μου αρέσει πάρα πολύ η Ειρήνη και από τα αγόρια ξεχώρισα τον Ναπολέων. Του κάναμε ξανοίγματα για να μοιάζει με σέρφερ, πολύ δύσκολη δουλειά. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να βάψεις τα ανδρικά μαλλιά με επιτυχία και να μην φαίνεται ότι είναι βαμμένα» μου αποκάλυψε.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Ολοκληρώνοντας, μου είπε ότι ευχαριστήθηκε πολύ το φετινό makeover. Η παραγωγή ήταν άψογη, είχε απόλυτη ελευθερία και έτσι μπόρεσε να το απολαύσει αλλά έπρεπε να κλείσει. Τον περίμενε το επόμενο ραντεβού του και με αυτό τον αποχαιρέτισα. Νικόλα you rock!

Beauty with a sense of duty – Podcast: Ο Νικόλας Βιλλιώτης μιλά για το χρώμα και το τέλος των τάσεων




Πηγή