Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

GNTM3: Το χθεσινό beauty look της Βίκυς Καγιά μάς εντυπωσίασε και έχουμε όλες τις λεπτομέρειες

Ένα ακόμη επεισόδιο του Greece’s Next Top Model 3 πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ και δεν μπορέσαμε να μη θαυμάσουμε την κομψή και εντυπωσιακή εμφάνιση της Βίκυς Καγιά. Η κριτής και fashion expert έλαμψε μέσα στο μαύρο, maxi φόρεμά της, το οποίο ολοκληρώθηκε με ένα υπέροχο beauty look.

Δε χάσαμε, λοιπόν, την ευκαιρία… Τηλεφωνήσαμε στην προσωπική της make up artist & hairstylist, Χαρά Παπανικολάου (θα τη βρεις στο Instagram ως @hara_papanicolaou), και τη ρωτήσαμε για όλες τις λεπτομέρειες σε μακιγιάζ και μαλλιά. Φυσικά, μας απάντησε – όπως πάντα- πολύ ευγενικά. «Θέλαμε να επικρατήσει το ροκ στοιχείο στο μακιγιάζ της Βίκυς. Χρησιμοποίησα, λοιπόν, μαύρο μολύβι εσωτερικά, κάτω στο μάτι, και μαύρη σκιά, για να πετύχω ένα smudgy αποτέλεσμα. Η σκιά χρησιμοποιήθηκε για να φαίνεται πιο μεγάλο το μάτι, ενώ τράβηξα το μολύβι λίγο πιο έξω, ώστε να φαίνεται και σχιστό το μάτι. Εγώ αυτήν την τεχνική την ονομάζω ανάποδο eyeliner», μας είπε η γλυκύτατη Χαρά.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

??‍♀️✨ Fashion is about dressing according to what’s fashionable. ? Style is more about being yourself. #OscardelaRenta #gntmgr #starchanneltv #girlsandboys #boysandgirls ?: @spyrosxylas

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_) on

Και συνέχισε: «Στο άνω βλέφαρο του ματιού έκανα blending με highlighter και lip gloss για να γυαλίζει αρκετά. Στα μάγουλα έβαλα ρουζ σε χρώμα σάπιο μήλο με λίγο ροζ. Κάναμε και contouring, αλλά βάλαμε και highlighter σε μύτη και μάγουλα, ως συνήθως. Highlighter, όμως, βάλαμε και σε όλο το σώμα αυτήν τη φορά. Τα φρύδια τα πάχυνα σε αυτό το look. Τα έκανα πιο φαρδιά και ίσια, γιατί η Βίκυ έχει λεπτά φρύδια. Το κραγιόν ήταν σε ένα υπέροχο μπορντό χρώμα και είναι το Lancome, L’absolu Rouge Drama Matte 507 Dram’atic».

Η Χαρά Παπανικολάου μάς είπε, όμως, τα πάντα και για τα υπέροχα μαλλιά της Βίκυς Καγιά. «Παρόλο που η Βίκυ έχει καρέ, πραγματικά μπορούμε και κάνουμε τέλεια χτενίσματα στα μαλλιά της. Αυτήν τη φορά χρησιμοποίησα μία κρέμα anti-frizzing, της έκανα μια αντρική χωρίστρα στο πλάι, βρέξαμε πολύ λίγο τα μαλλιά και τα βάλαμε πίσω από τα αυτιά. Ήταν πολύ chic το αποτέλεσμα». Αναμένουμε, λοιπόν, με ανυπομονησία να δούμε και το αποψινό beauty look της αγαπημένης Βίκυς Καγιά. Stay tuned…

Διάβασε ακόμα: Τα 5 beauty don’t της καραντίνας




Πηγή