Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Go pumpkin! Η Κατερίνα Καινούργιου με χρώματα και μακιγιάζ σε… Halloween διάθεση

Το Halloween είναι εδώ! Την Κυριακή το βράδυ στην Αμερική, αλλά και στην Ελλάδα πια, θα βγει ο κόσμος στους δρόμους ντυμένος με τις πιο ευφάνταστες και συνάμα τρομακτικές στολές λέγοντας Trick or Treat.

Μισό λεπτό! Μη βιάζεσαι. Δεν ντύθηκε με Halloween στολή η Κατερίνα Καινούργιου. Έκανε, όμως, κάτι εμπνευσμένο για εσένα που θέλεις να μπεις σε Halloween mood, αλλά να είσαι κομψή από την κορυφή ως τα νύχια. Η παρουσιάστρια, λοιπόν, πόζαρε δίπλα σε κολοκύθες και επέλεξε outfit και μακιγιάζ στις αποχρώσεις της.

Smoky eyes & metallics: Το απόλυτο make up trend της σεζόν – Inspo η Κατερίνα Καινούργιου

Το Pumpkin Inspo μακιγιάζ της Κατερίνας Καινούργιου

Στο πλατό της εκπομπής της, στον ALPHA, πόζαρε η Κατερίνα Καινούργιου με υπέροχο outfit και μακιγιάζ στα χρώματα της κολοκύθας.

Φορώντας ένα mini φόρεμα σε λευκές και χρυσές αποχρώσεις και κανελλί μπότες φωτογραφήθηκε και χάρισε στον φακό το πιο λαμπερό της χαμόγελο.

Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε αλογοουρά, ενώ και το μακιγιάζ της ήταν matchy-matchy με το outfit και τις κολοκύθες που είχε πλάι της. Orange nude κραγιόν στα χείλη, λαμπερή επιδερμίδα και σκιές σε γήινες αποχρώσεις συνέθεσαν το Halloween Inspo make up look της.

Nude αποχρώσεις στο μακιγιάζ – Η πιο διαχρονική επιλογή

Οι nude αποχρώσεις στο μακιγιάζ είναι η πιο safe λύση, αν δεν έχεις έμπνευση για το make up look σου.

Τα μπεζ-ροζ ή μπεζ-πορτοκαλί κραγιόν, αλλά και οι σκιές σε γήινες αποχρώσεις, ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες και συνδυάζονται με κάθε outfit.

Κι αν… τελευταία σου τελείωσαν τα nude κραγιόν σου και ήθελες μια ανανέωση, ρίξε μια ματιά στην gallery. Έχω βρει τα πέντε πιο φανταστικά κραγιόν, που κολακεύουν όλες μας!

FYI: Το φόρεμα της Κατερίνας Καινούργιου είναι Forebelle.


Πηγή