Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Good Morning! 20 πανέμορφα nail art για να απολαύσεις με τον καφέ σου

Οι Κυριακές δεν είναι οι αγαπημένες μας αλλά δεν τις αντιπαθούμε κιόλας. Έχουν μία γλυκιά μελαγχολία, σαν την τελευταία μέρα των διακοπών. Προσπαθούμε λοιπόν να τις απολαύσουμε όσο περισσότερο γίνεται και ο πρωινός καφές είναι μία μικρή τελετουργία για να ξεκινήσει η μέρα καλά… μαζί με το μανικιούρ. Το μανικιούρ και ο πρωινός καφές την Κυριακή πάνε μαζί όπως το μέλι με το βούτυρο και σήμερα έχουμε ένα extra όμορφο daily nailspiration για εσένα.

Ψάξαμε στα μήκη και τα πλάτη (aka στα hashtag) του instagram για τα πιο όμορφα nail art που θα σε κάνουν να χαμογελάσεις, να κρατήσεις screenshots και να χαλαρώσεις λίγο πριν ξεκινήσεις να διαβάζεις τα κουτσομπολιά και τα νέα της ημέρας. Δεν βρήκαμε μάλιστα μόνο 10 σχέδια. Είπαμε, είναι extra όμορφο το σημερινό daily nailspiration.

Βρήκαμε 20 nail art τα οποία θα κάναμε αμέσως αν είχαμε καλλιτεχνική φλέβα και τα οποία σου προτείνουμε να ζητήσεις από τη μανικιουρίστ σου στο επόμενο ραντεβού σου για μανικιούρ. Ακόμα και αν είσαι ιδιαίτερα συντηρητική με τα σχέδια των νυχιών σου όμως, μπορείς απλά να τα κρατήσεις στο moodboard σου για να το ομορφύνεις.

Σε κάθε περίπτωση, σου ευχόμαστε μία υπέροχη Κυριακή και σε προσκαλούμε να ρίξεις μία ματιά στην παρακάτω gallery αφού φτιάξεις έναν ακόμα καφέ. Καλημέρα!

Διάβασε ακόμα: Τα #LeopardNails δεν θα φύγουν από τη μόδα γιατί το λέμε εμείς

 


Πηγή