Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Gorgeous! Σε αυτό το account θα βρεις τα πιο εντυπωσιακά animal print mix σχέδια νυχιών

Μην μας παρεξηγείς, το animal print μας αρέσει πολύ. Τα μοτίβα που δανείζονται την ομορφιά των ζώων δεν μπορούν να μην είναι υπέροχα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι είναι και πάντοτε στη μόδα.

Το animal print, αφού έγινε κορυφαία τάση και το είδαμε κυριολεκτικά παντού, άρχισε να φεύγει από τη μόδα. Δεν έφυγε όμως από την καρδιά μας, ούτε και από την καρδιά μίας εκ των αγαπημένων μας nail artists.

Μία artists κάνει τη διαφορά

Για την Elvira Safina σου έχουμε μιλήσει στο παρελθόν. Είναι η artists που γεμίζει τον λογαριασμό της στο Instagram με τα πιο άψογα μανικιούρ και τα πιο ευφάνταστα σχέδια.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nail Studio by Elvira Safina (@safinailstudio)

10 nail art ιδανικά για κοντά και πολύ κοντά νύχια

Η Elvira λοιπόν, λατρεύει το animal print και φαίνεται πώς έβαλε σκοπό να το κάνει να δείχνει super fresh και μοντέρνο, παρ’ όλο που έφυγε από τη μόδα.

Τα τέλεια mix

Στο account της, θα ανακαλύψεις (εκτός από άλλα, απίθανα nail art) τα πιο εντυπωσιακά animal print mix σχέδια νυχιών. Συνδυάζει τις βούλες της λεοπάρδαλης με τα πιο έντονα χρώματα, τις ρίγες της ζέβρας με μοναδικά μοτίβα και γενικά, κάνει συνδυασμούς που δεν θα φανταζόμασταν ποτέ.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nail Studio by Elvira Safina (@safinailstudio)

Σήμερα λοιπόν, η nailspiration σου βρίσκεται στο προφίλ της Elvira Safina aka @safinanailstudio και σου προτείνουμε να την ακολουθήσεις. Παρακάτω έχουμε 10 λόγους γιατί να το κάνεις και με ένα scroll θα τους ανακαλύψεις.

Elvira you rock!

Σήμερα τα νύχια μας είναι στολισμένα με κοχύλια και το μυαλό μας στην ακροθαλασσιά




Πηγή