Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Guess what… Αυτό είναι το λάθος που κάνεις και τα φρύδια σου δεν δείχνουν φυσικά!

Ο σχηματισμός των φρυδιών έχει μετατραπεί σε πραγματική επιστήμη! Υπάρχουν τόσα πολλά και διαφορετικά προϊόντα εκεί έξω που –οριακά- χρειάζεσαι πτυχίο αισθητικής για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει αλλά δεν φταίνε τα προϊόντα για το γεγονός πως τα φρύδια σου δείχνουν αφύσικα. Αν υποθέσουμε πως έχεις διαλέξει τη σωστή απόχρωση (σου έχουμε εξηγήσει πως) τότε μπορείς να έχεις ένα φυσικό αποτέλεσμα. Τι συμβαίνει και δεν έχεις; Μπαίνεις πολύ στο Instagram…

Προσπαθώντας να αντιγράψεις τα «ινσταγκραμικά» φρύδια, καταλήγεις να ζωγραφίζεις τα δικά σου πολύ τετράγωνα. Όπως ξέρεις, τετράγωνα φρύδια δεν υπάρχουν ούτε και είναι όμορφα στην πραγματική ζωή. Εμάς συγκεκριμένα, δεν μας αρέσουν ούτε στις φωτογραφίες. Στο θέμα μας όμως!

Akris bbt S13 013

Τετράγωνα φρύδια δεν υπάρχουν και το μεγαλύτερο λάθος που έχουμε παρατηρήσει να γίνεται είναι αυτό. ΑΝ λοιπόν σταματήσεις να… τετραγωνίζεις τα φρύδια σου, το αποτέλεσμα θα είναι πολύ πιο φυσικό και θα σου αρέσει περισσότερο. Για να το κάνεις,  αν έχεις ήδη μεγάλα φρύδια, προτείνουμε να εμπιστευθείς μία μάσκαρα φρυδιών όπως η λατρεμένη Gimme Brow της Benefit.

ben038 benefit gimmebrowvolumizingeyebrowgel shade1 1 1560x1960 qcqnk

Αν ωστόσο τα φρύδια σου χρειάζονται κάποιο γέμισμα, τότε το νέο Tattoo Brow Ultra Slim της Maybelline New York είναι ιδανικό γιατί με αυτό ζωγραφίζεις κάθε τρίχα ξεχωριστά.

20 1664fd0e29f9b88d8b79da55557cdfa7

Σε κάθε περίπτωση όμως, χρειάζεσαι ένα καλό βουρτσάκι για φρύδια. Είναι αυτό που διορθώνει τα απάντα ακόμα και αν έχεις πολύ βαρύ χέρι με τα προϊόντα σου. Αγαπημένο μας είναι το βουρτσάκι φρυδιών της Anastasia Beverly Hills.

abh brush 12

Σταμάτα λοιπόν να κάνεις υπερβολές στο πρόσωπό σου και να θυμάσαι: Το ότι σου αρέσει στο Instagram δεν σημαίνει πως θα είναι όμορφο και στην αληθινή ζωή!

Διάβασε ακόμα: We are calling it! Αυτή θα είναι η απόλυτη τάση στα μαλλιά το φθινόπωρο και λέγεται #LiquidCarame


Πηγή