Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

H Ελιάνα Χρυσικοπούλου μας μίλησε για την αλλαγή των μαλλιών της

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είναι ένα από τα girl crushes μας μαζί με την Chrissy και άλλες γιατί πολύ απλά είναι το πιο cool κορίτσι της Ελληνικής τηλεόρασης. Είναι cool μαμά, έχει απίθανο χιούμορ, έχει το δικό της ξεχωριστό στιλ, είναι ακομπλεξάριστη και πρόσφατα μάθαμε πως έχει ένα… τάλαντο στο puplic speaking. Δεν είμαστε εδώ όμως για να της πλέξουμε το εγκώμιο ή μάλλον, όχι μόνο. Είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για την αλλαγή στα μαλλιά της και το κάναμε. Μιλήσαμε μαζί της (και με το Νικόλα Βιλλιώτη) και να τι μας είπε για την απόφαση που πήρε μία ανάσα πριν την πρεμιέρα της με την Ελένη Μενεγάκη.

«Έπρεπε οπωσδήποτε να κάνω μία ανανέωση στα μαλλιά μου. Είχα βαρεθεί αυτό το ενιαίο, ίσιο στιλ και είχε έρθει η ώρα να πάω επιτέλους στον Νικόλα όπως κάνω στην αρχή κάθε σεζόν» μας είπε και συνέχισε: «Στα μαλλιά μου δεν μπορώ να κάνω πολλά λόγω χρώματος, μόνο λίγες ανταύγειες. Αυτή τη φορά όμως ήμουν πολύ αποφασιστική, το ίδιο και ο Νικόλας. Είχαμε σαν reference τις διαχρονικές curtain bangs της Brigitte Bardot και τις sexy αφέλειες της JLo και τις προσαρμόσαμε στα δικά μου μέτρα».

unnamed 1

«Τώρα το στοίχημα είναι να μάθω να χτενίζομαι και μόνη μου κάνοντας το στιλ πιο νεανικό με ανάλαφρα buns έτσι ώστε να είναι νεανικό το αποτέλεσμα. Αυτό μου είπε και η Ελένη στην οποία άρεσε τόσο το κούρεμα όσο και το χρώμα πολύ. Με συμβούλευσε να παίξω με τα χτενίσματα όσο πιο πολύ μπορώ για να βρω αυτό που μου πάει περισσότερο. Σε κάθε περίπτωση, η αλλαγή αυτή με ανανέωσε πραγματικά! Μου αρέσει πολύ το νέο look και φυσικά ο Νικόλας έκανε για ακόμη μία φορά υπέροχη δουλειά» και μιας που το έφερε η κουβέντα… Μιλήσαμε ΚΑΙ με το Νικόλα Βιλλιώτη!

unnamed 2

«Η Ελιάνα έχει από τα ωραιότερα, πλουσιότερα και πιο εύκολα μαλλιά που έχω πιάσει ποτέ μου. Είναι το όνειρο του κάθε κομμωτή. Κάναμε λίγο painting στις άκρες της για να τις ξανοίξουμε και μερικά babylights στις αφέλειες και γύρω από το πρόσωπο για να δώσουμε φως. Οι αφέλειες είναι πολύ φυσικές και η υφή των μαλλιών της Ελιάνας είναι ιδανική για το συγκεκριμένο look. Χρειαζόταν ένα φρεσκάρισμα στα μαλλιά της και νομίζω πως κάναμε το τέλειο» μας είπε. Εμείς έχουμε ήδη αρχίσει να κάνουμε research για τις αφέλειες καθώς τις ζηλέψαμε πολύ και φεύγοντας να ευχηθούμε στο Girl crush μας καλή πρεμιέρα! Elianoula you rock!

Διάβασε ακόμα:

Oι millennial pink σκιές θέλουμε να παραμείνουν στη μόδα

Sneak Peek! Δες τα προϊόντα από τη συλλογή της Camila Cabello Χ L’ Oréal: Havana πριν κυκλοφορήσουν

Έχουμε τα πιο όμορφα nail art που γίνονται σε κοντά νύχια

 


Πηγή