Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

H μέλλουσα μαμά Khloe Kardashian αποκάλυψε ποια προϊόντα λατρεύει τώρα και ίσως τα έχεις και εσύ

Είναι προφανές πως η οικογένεια Kardashian δε μας έχει συνηθίσει σε καλλυντικά ομορφιάς που θα μπορούσαμε εύκολα να αποκτήσουμε και εμείς… Για παράδειγμα η ενυδατική κρέμα του οίκου Guerlain η οποία κοστίζει περίπου 450 ευρώ ή οι μάσκες προσώπου από χρυσό αποτελούν μερικές από τις πιο αγαπημένες τους (πανάκριβες) συνήθειες… Πρόσφατα όμως, η εγκυμονούσα Khloe Kardashian ανέβασε μία φωτογραφία στο προσωπικό της Snapchat με κάποια επιπλέον προϊόντα ομορφιάς που δεν αποχωρίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Πίστεψέ μας υπάρχει σοβαρή περίπτωση να τα έχεις και εσύ στο νεσεσέρ σου. Ρίξε μια αναλυτική ματιά παρακάτω και πιστεύω θα συμφωνήσεις μαζί μας.

EMBRYOLISSE Lait-Crème Concentré 24-Hour Miracle Cream

Μία κρέμα που τα κάνει όλα! Λειτουργεί ως ενυδατικό, ως primer και ως ντεμακιγιάζ.  

EMBRYO TUBE LCCEAUHD

 

Καθαριστικό προσώπου BIODERMA Sensibio H2O

Είναι το 1ο και μοναδικό δερματολογικό μικυλλιακό νερό απόλυτα συμβατό με το δέρμα: οι εστέρες λιπαρών οξέων του, τα συστατικά στοιχεία των μικκυλίων, είναι παρόμοια με τα φωσφολιπίδια των κυττάρων του δέρματος και βοηθούν στην φυσική ανοικοδόμηση του υδρολιπιδικού φιλμ της επιδερμίδας.

The Intensive Revitalizing Mask της LA MER

16042

Κρεμώδης μάσκα που εισχωρεί άμεσα στο δέρμα προσφέροντας νεανική όψη. Ισχυρά αντιοξειδωτικά βοηθούν στην προστασία κατά των επιπτώσεων της γήρανσης που οφείλεται στο στρες και τη ρύπανση.

Bioderma Sensibio H2O

20160129142329 bioderma sensibio h2o dialyma katharismoy 500ml 1

Διάλυμα καθαρισμού κατάλληλο για την αφαίρεση του μακιγιάζ από το πρόσωπο και τα μάτια, χωρίς να χρειάζεται ξέβγαλμα. Καταπραΰνει και καθαρίζει το ερεθισμένο δέρμα, αφήνοντας μια αίσθηση άμεσης φρεσκάδας. Χωρίς τρίψιμο απομακρύνει το μακιγιάζ, το σμήγμα, τους ρύπους και τη λιπαρότητα. Απευθύνεται σε άτομα με ευαίσθητο προς δυσανεκτικό δέρμα.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ριζική αλλαγή στα μαλλιά της έκανε η πρωταγωνίστρια της σειράς Gossip Girl

 

 

 

 

 

  


Πηγή