Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

H Μαίρη Συνατσάκη έχει το τέλειο tip για να μαζέψεις τις αφέλειές σου αν σε ενοχλούν!

Οι αφέλειες το καλοκαίρι μπορεί να καταλήξουν να είναι από απόλυτο «αξεσουάρ» σε απόλυτο εφιάλτη! Υπάρχουν μέρες που κάθονται στη θέση τους και τις λατρεύουμε ενώ άλλες δεν φτάνουν όλα τα τσιμπιδάκια του κόσμου για να τις κρατήσουν. Αυτές τις ημέρες τις μισούμε και ευχόμαστε να μην τις είχαμε κάνει ποτέ αλλά… Ευτυχώς, έκοψε και η Μαίρη Συνατσάκη αφέλειες και έχει μία τέλεια λύση στο πρόβλημά μας.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Who dis girl??? Ε δεν κάθομαι σε ησυχία πια!!! ??‍♀️ ———–————————————–———• #newhair #bangs #newbeginnings #gingerhair [✂️: @stefanos.vasilakis ]

A post shared by Mary Sinatsaki (@mairiboo) on

Οι κόκκινες αφέλειες της Μαίρης είναι στο μήκος που θεωρείται (και είναι άλλωστε) sexy και άρα, αρκετά μακριές για να φριζάρουν. Αν μάλιστα οι δικές σου είναι σπαστές όπως τα μαλλιά σου τότε το πρόβλημα διπλασιάζεται. Τι έκανε λοιπόν η Μαίρη; Φόρεσε κορδέλα!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

30 του Γιούνη ? —————————–———––———• #summervibes #happyme #summergirl #bythesea

A post shared by Mary Sinatsaki (@mairiboo) on

…ή στέκα, ή τουρμπάνι και τις μάζεψε με τον πιο καλοκαιρινό και stylish τρόπο! Το δικό της αξεσουάρ είναι φλοράλ και διασκεδαστικό συνεπώς ιδανικό για πρωινές εμφανίσεις αλλά, αν διαλέξεις κάτι πιο formal Μπορεί σαν το φορέσεις και σε μία βραδινή σου έξοδο. Μην μετανιώνεις λοιπόν τις αφέλειες, υπάρχουν λύσεις! Thanks Mary!

Διάβασε ακόμα: Δέκα ενδιαφέρουσες αλογοουρές για να είσαι δροσερή και stylish τώρα με τον καύσωνα




Πηγή