Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

H νέα σειρά καθαρισμού της NIVEA βάζει το ροδόνερο στον καθαρισμό σου με τον πιο fresh τρόπο

Ο καθαρισμός είναι το α και το ω για την υγεία της επιδερμίδας σου και το ξέρεις –πλέον- πολύ καλά. Δεν παραλείπεις τον καθαρισμό σου το πρωί και σε καμία περίπτωση δεν πέφτεις για ύπνο βαμμένη. Ο καθαρισμός είναι άλλωστε μία απολαυστική ρουτίνα και η ώρα που αφιερώνεις στον εαυτό σου και την ομορφιά σου. Αυτή τη ρουτίνα έρχεται να κάνει ακόμα καλύτερη και αποτελεσματική η NIVEA με μία ολοκαίνουργια σειρά καθαρισμού που έχει σαν βάση το ροδόνερο! Το ροδόνερο, που αποτελεί μυστικό ομορφιάς εδώ και εκατοντάδες χρόνια, τώρα συνδυάζεται με την τεχνολογία micellaire και μας χαρίζει τον πιο αποτελεσματικό και fresh καθαρισμό ever. Οι επιστήμονες στα εργαστήρια της NIVEA αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν τις αντιοξειδωτικές, θρεπτικές και τονωτικές ιδιότητες του ροδόνερου και να το συνδυάσουν με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην κοσμετολογία: Τα μικκύλια. Έτσι, δημιουργήθηκαν τρία προϊόντα που μπορούν να απομακρύνουν με ένα πέρασμα ρύπους και μακιγιάζ χωρίς να αφυδατώσουν την επιδερμίδα σου. Αντιθέτως, με κάθε χρήση, η επιδερμίδα τονώνεται και αποκτά υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας. Τι προϊόντα όμως περιλαμβάνει η σειρά;

 

MicellAIR Ροδόνερο 2 Φάσεων. Ένα διφασικό προϊόν ντεμακιγιάζ με έλαια και ροδόνερο που μπορεί να αφαιρέσει ακόμα και το αδιάβροχο μακιγιάζ με ένα πέρασμα. Είναι ιδανικό για τον βραδινό σου καθαρισμό, αφού κάνει το ντεμακιγιάζ παιχνίδι, αφαιρώντας χωρίς τρίψιμο το μακιγιάζ και… όλη την ημέρα από το πρόσωπό σου.

 776666

MicellAIR Τζελ Καθαρισμού με Ροδόνερο. Ένα super fresh ζελέ που κάνει πλούσιο αφρό και καθαρίζει βαθιά την επιδερμίδα χωρίς να την αφυδατώνει. Είναι τέλειο για τον πρωινό σου καθαρισμό αφού αφαιρεί υπολείμματα προϊόντων και προετοιμάζει την επιδερμίδα για τα προϊόντα περιποίησης και ενυδάτωσης.

 enydatwshshshs

MicellAIR Μαντηλάκια Καθαρισμού με Ροδόνερο. Δροσερά μαντηλάκια με ροδόνερο που αφαιρούν σε δευτερόλεπτα το μακιγιάζ όπου και αν βρίσκεσαι χωρίς να αφήνουν υπολείμματα ή λιπαρότητα. Είναι ιδανικά για την τσάντα σου ή και το γραφείο, για φρεσκάδα και τόνωση όπου και αν βρίσκεσαι.

Και τα τρία προϊόντα συνδυαστικά, βάζουν το ροδόνερο και τα μικκύλια στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης σου και βοηθούν την επιδερμίδα σου να… ανθίσει. Γνώρισέ τα από κοντά και απόλαυσε τον πιο fresh καθαρισμό ever!


Πηγή