Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

H ΟPI στην επίδειξη μόδας του Στέλιου Κουδουνάρη έκανε τη διαφορά

Τα βερνίκια OPI εδώ και χρόνια ξέρουν πως να βάφουν τα νύχια μας με χρώματα που ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας ενώ παράλληλα τα περιποιούνται με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο χάρη σε καινοτόμες τεχνικές που καλύπτουν όλες τις συνήθειες των γυναικών αναφορικά με την περιποίηση των άκρων τους.

To όνομα OPI όμως είναι και άρρηκτα συνυφασμένο με τη μόδα, τις τάσεις που πρεσβεύουν μεγάλοι οίκοι μόδας και όλες τις πυρετώδεις backstage προετοιμασίες. Έτσι λοιπόν, και αυτή την φορά στο εντυπωσιακό fashion show του σχεδιαστή Στέλιου Κουδουνάρη, τα βερνίκια OPI είχαν την τιμητική τους.

Σε ένα υπέροχο event που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες και φιλοξένησε για πρώτη φορά ο χώρος του πρώην εργοστασίου Τσαούσογλου στην οδό Πειραιώς 260, εκλεκτοί καλεσμένοι γιόρτασαν μαζί με τον Στέλιο Κουδουνάρη τα 10 χρόνια εξέχουσας παρουσίας του στη fashion σκηνή της χώρας. Απόλαυσαν τις σχεδιαστικές δημιουργίες που δεν θα μπορούσαν να μην πλαισιώνονται και από το κατάλληλο χρώμα στα νύχια των μοντέλων.

sk 118

Οι ομάδες των Fairy nails από τα καταστήματα Fairy nails Αμπελόκηποι καιFairy Nails Χαλάνδρι, σε συνεργασία με τον Στέλιο Κουδουνάρη και φυσικά την εμπειρία και την τεχνογνωσία της OPI, δημιούργησαν στα μοντέλα μανικιούρ με διαφορετικές αποχρώσεις οι οποίες συνδυάζονταν άψογα με τα ιδιαίτερα ρούχα του γνωστού σχεδιαστή μόδας. Η παλέτα είχε απ’όλα! Κινήθηκε σε πολύ έντονους τόνους αλλά ταυτόχρονα επιλέχθηκε το βαθύ κόκκινο, το σκούρο μωβ και μπλε που χάριζε μια πιο σέξυ και θηλυκή άποψη στα outfits.

sk 39 Copy

Τη βραδιά πλαισίωσαν με την παρουσία τους η Έλλη Κοκκίνου, η Πέγκυ Ζήνα, η Νικολέττα Ράλλη, η Ντορέττα Παπαδημητρίου με τον Σπύρο Σαμοίλη, η Σάσα Σταμάτη, η Άννα Πρέλεβιτς, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Ελένη Πετρουλάκη και πολλοί άλλοι επώνυμοι της ελληνικής lifestyle και επιχειρηματικής σκηνής.

sk 93

 


Πηγή