Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

H πιο hot κοτσίδα του καλοκαιριού θα είναι ένα τεράστιο #throwback

Οι κοτσίδες είναι το φετίχ μας (μαζί με τα μανικιούρ) και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Λατρεύουμε να βλέπουμε τα περίτεχνα σχέδια και πρέπει να σου έχουμε δείξει πάνω από 50 διαφορετικά tutorials. Σήμερα όμως θέλουμε να μιλήσουμε για μία κοτσίδα η οποία θα είναι τεράστια τάση το καλοκαίρι που έρχεται και που την έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν.

Η κοτσίδα χωρίστρα ήταν παντού στο Coachella και θυμηθήκαμε πόσο μας είχε αρέσει αυτό το χτένισμα όταν το είχαμε πρωτοδεί. Ήταν και πάλι στο Coachella, το 2015 και το είχε στα μαλλιά της η «βασίλισσα» της κοτσίδας Kate Bosworth!

1

Την ίδια χρονιά, είδαμε την κοτσίδα χωρίστρα να παρελαύνει και στην πασαρέλα του οίκου Giamba (πανομοιότυπη με της Kate) και μας άρεσε ακόμη περισσότερο αφού έφερε και την απαραίτητη fashion σφραγίδα of approval.

4

Φέτος λοιπόν, η κοτσίδα χωρίστρα μεταλλάσσεται ελαφρώς και πρόκειται να γίνει το απόλυτο καλοκαιρινό χτένισμα. Ξεκινά κλασικά από το κέντρο του κεφαλιού μόνο που καταλήγει σε κότσο ή αλογοουρά.

3

Με αυτό τον τρόπο κάνει τα «δροσερά» καλοκαιρινά χτενίσματα λίγο πιο stylish και δίνει επιπλέον πόντους στο απλό σορτς και φανελάκι που θα φοράμε εξαιτίας της ζέστης στο εξής.

5

Μας αρέσουν μάλιστα και οι παραλλαγές που τη συνδυάζουν με άλλες μεγαλύτερες κοτσίδες και ανυπομονούμε να δούμε πως θα την φορέσουν τα stylish Κορίτσια του Instagram. Για να δούμε…

Διάβασε ακόμα: Ξηρά, βαμμένα, άγρια, λιπαρά… Υπάρχει ένα λάδι για κάθε πρόβλημα των μαλλιών σου!

Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!




Πηγή