Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

H Erre Due σε προσκαλεί να νιώσεις την Festive Sensuality σε ένα… Cabaret!

Αυτά τα Χριστούγεννα ξέχνα ό, τι ήξερες! Η Erre Due θέλει να επαναπροσδιορίζει τις γιορτινές νύχτες και να τις κάνει από απλά festive… καυτές! Η νέα συλλογή Xmas ’18-Le Cabaret είναι γεμάτη γιορτινό αισθησιασμό και εμείς απλά δεν μπορούμε να περιμένουμε ως το ρεβεγιόν για να δοκιμάσουμε τα λαχταριστά προϊόντα! προϊόντα που προσφέρουν λάμψη αστεριών σε χείλη και μάτια, που μοιράζουν vinyl φιλιά, που διαθέτουν αισθησιακό ανάγλυφο μοτίβο. Μία μοναδική σειρά που αγγίζει τα όρια του φετίχ και θα κάνει αυτά τα Χριστούγεννα τα πιο λαμπερά. Μια σειρά που θα σε κάνει πρωταγωνίστρια στα θρυλικά Cabaret του Παρισιού. Ήρθε η ώρα να λάμψεις, να ζήσεις, να χορέψεις, να χαρείς χωρίς ενοχές! Αλλά αντί να σου τα λέμε, καλύτερα να σου τα δείξουμε…

LUMICOLOR CREAMY EYE SHADOW
Η παράσταση αρχίζει και οι Lumicolor Creamy Eye Shadow εντυπωσιάζουν με τις δύο μοναδικές αποχρώσεις (Black Seduction No.160, Velvet Choker No.161), βγαλμένες από την αυλαία ενός Cabaret. Κρεμώδεις σκιές για εντυπωσιακά satin eye make-up looks. Δεν κολλάνε, δεν μουτζουρώνουν και στεγνώνουν γρήγορα. Προσφέρουν ζεστό και γεμάτο υποσχέσεις βλέμμα με εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια.

Starlight Creamy Eye Shadow look

STARLIGHT CREAMY EYE SHADOW
Η λάμψη από τα φώτα συναντά το σαγηνευτικό βλέμμα με τις Starlight Creamy Eye Shadows. Κρεμώδεις σκιές με glitter για λαμπερό μακιγιάζ ματιών. Δεν κολλάνε, δεν μουτζουρώνουν και στεγνώνουν γρήγορα ενώ υπόσχονται μεγάλη διάρκεια. Οι δύο ελκυστικές τους αποχρώσεις (Á Paris No.140, Petite Lingerie No. 141) σίγουρα θα μαγνητίσουν τα βλέμματα.

STARLIGH SHADOW

Εφαρμόζονται μόνες τους ή πάνω από οποιαδήποτε άλλη σκιά για έμφαση και προσφέρουν μοναδικά eye make-up looks με εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

VINYL LINER

VINYL LIQUID EYE LINER 24hrs
Το Vinyl Liquid Eye Liner 24hrs με το έντονο μαύρο χρώμα και το vinyl αποτέλεσμα έχει ερωτική διάθεση! Η αδιάβροχη σύνθεσή του, δεν μουτζουρώνει και δεν ξεθωριάζει διατηρώντας το αναλλοίωτο σε ζέστη και υγρασία. Διαθέτει ειδική μύτη που επιτρέπει ακρίβεια στην εφαρμογή. Είναι το απόλυτο όπλο για τα πιο festive dramatic looks.

Black Corset look

LITTLE BLACK CORSET
Blusher & Highlighter, εμπνευσμένα από μία μεθυστική νύχτα στο καμπαρέ. Τα Little Black Corset (Tie Me Cheeky No.100, Untie Me Dewy No.200) έχουν σκανδαλιάρικη διάθεση και ανάγλυφο μοτίβο μικροσκοπικού corset που κλέβει τις εντυπώσεις.

BLACK CORSET

Προσφέρουν απαλό, σαγηνευτικό χρώμα στα ζυγωματικά και εκλεπτυσμένη λάμψη σε πρόσωπο και σώμα. Η απαραίτητη «πινελιά» για τα πιο sexy make-up looks αυτά τα Χριστούγεννα.

Starlight Lip Cream look

STARLIGHT LIP CREAM
Η νύχτα στο Παρίσι δεν τελειώνει ποτέ! Με το Starlight Lip Cream η λάμψη από τα Παριζιάνικα φώτα αντανακλάται στα χείλη. Ένα κρεμώδες κραγιόν με glitter για λαμπερό, εντυπωσιακό αποτέλεσμα στα χείλη.

STARLIGH LIP

Η ελαφριά του υφή (περιέχει 60% νερό) δεν κολλάει και υπόσχεται απαλή, βελούδινη αίσθηση. Εφαρμόζεται μόνο του ή πάνω από οποιοδήποτε κραγιόν και προσφέρει εκλεπτυσμένη λάμψη σε χείλη και φιλιά.

 Vinyl Lip Lacquer look

VINYL LIP LACQUER
Απαλό κραγιόν με έντονο, πλούσιο vinyl κόκκινο χρώμα που υπόσχεται φλογερά και παθιασμένα φιλιά. Ενυδατώνει, γεμίζει τα χείλη και μειώνει τις λεπτές γραμμές.

VINYL LIP

Το vinyl αποτέλεσμα κλέβει τις εντυπώσεις προσφέροντας στα χείλη τον πρωταγωνιστικό ρόλο αυτό το χειμώνα.

MATTE LIPSTICK

PERFECT MATTE LIPSTICK
Το Perfect Matte Lipstick της ERRE DUE είναι το τέλειο ματ κραγιόν που προσφέρει εξαιρετικά απαλή υφή και πλούσια απόδοση χρώματος. Περιέχει βούτυρο από άγριο μάνγκο για αναδόμηση στα ταλαιπωρημένα χείλη και βαθιά ενυδάτωση που διαρκεί. Η νέα ζεστή απόχρωση έχει ερωτική διάθεση και δε θα μπορούσε να λείπει από τα make-up looks σου αυτά τα Χριστούγεννα.

LIP DESIGNER

WATERPROOF LIP DESIGNER
Η αυλαία πέφτει, τα φώτα σβήνουν και η συλλογή Xmas’18 Le Cabaret ολοκληρώνεται με τις 3 νέες αποχρώσεις Waterproof Lip Designer. Αδιάβροχη σύνθεση και μεγάλη διάρκεια είναι αυτά ακριβώς που χρειάζεται για να παραμένει το μακιγιάζ αναλλοίωτο τα ξέφρενα βράδια των Χριστουγεννιάτικων party.


Πηγή