Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

H Gigi Hadid έκανε στα μαλλιά της την αλλαγή που όλες θέλουμε αυτό το καλοκαίρι

Η άνοιξη και το καλοκαίρι είναι αυτές οι εποχές του χρόνου που επιβάλλεται να κάνουμε αλλαγές στην εξωτερική μας εμφάνιση (και όχι μόνο) και αυτό γιατί μας αξίζει και γιατί θέλουμε να αισθανθούμε εμείς καλύτερα.

Και αν νόμιζες ότι η Katy Perry και η Olivia Wilde που το έκαναν ήδη ήταν αρκετές, σε ενημερώνουμε πως αυτές ήταν μόνο η αρχή, αφού μετά τις δύο σταρ, τον δρόμο της αλλαγής ακολούθησε και η Gigi Hadid.

Και πάνω που σχεδόν είχαμε ξεπεράσει την εμφάνιση της στο Met Gala, όπου έβαψε τα μαλλιά της για να ταιριάζουν με το φόρεμα της, το supermodel έρχεται με νέα αλλαγή και πραγματικά μας αφήνει άφωνες. Η Gigi, έκανε ακριβώς αυτή την αλλαγή που όλες θέλουμε να κάνουμε αυτό το καλοκαίρι και που ποτέ δεν την έχεις ξαναδεί με παρόμοια.

Η Gigi αποφάσισε να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της και η απόχρωση που επέλεξε ήταν απλά εκπληκτική. Την έχουμε δει ξανθιά, την έχουμε δει με καστανό, την έχουμε δει με ένα caramel χρώμα (στο Met Gala), όμως κανένα από όλα αυτά δεν την έδειχνε τόσο διαφορετική και όμορφη.

Το χρώμα της μπορούμε να το πούμε smoky bronde. Δεν είναι ούτε τελείως ξανθό, ούτε τελείως καστανό. Ξεκινάει πιο σκούρο στη ρίζα, στη συνέχεια ανοίγει λίγο και μετά σκουραίνει και πάλι, αφήνοντας ένα αποτέλεσμα τελείως φυσικό και απίστευτα εκπληκτικό.

Ο make-up artist της, Patrick Ta, κοινοποίησε στο προσωπικό του account στο Instagram μία φωτογραφία τους, με τη Gigi να ποζάρει με το νέο της hairlook. Ό,τι και να σου πούμε θα είναι λίγο, απλά τη λατρέψαμε!

 

Reunited With G ?❤️?

A post shared by Patrick Ta (@patrickta) on May 11, 2017 at 9:31am PDT


Πηγή