Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

H M·A·C Cosmetics Ελλάδος μέσω του M·A·C VIVA GLAM στηρίζει το εθνικό Σύστημα υγείας με 100,000€

Η ομορφιά δεν είναι μόνο skin deep και αυτό αποδεικνύει για ακόμα μία φορά η λατρεμένη μας  M·A·C Cosmetics. Η φιλανθρωπική δράση του αγαπημένου μας makeup brand είναι παροιμιώδης και δεν μπορεί να τη σταματήσει ούτε και η πανδημία που έχει «γονατίσει» τον κόσμο της ομορφιάς.  Η M·A·C Cosmetics σαν brand, παγκοσμίως, έχει κάνει δωρεά 10 εκατομμυρίων δολαρίων σε πάνω από 250 οργανισμούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και παρέχουν υπηρεσίες σε πληθυσμούς που έχουν επηρεαστεί από την πανδημία του COVID-19.

Στην Ελλάδα, Το 100% των πωλήσεων από τα κραγιόν VIVA GLAM θα διατεθούν για την καταπολέμηση του COVID-19. Το M·A·C VIVA GLAM επεκτείνει τη φιλανθρωπική του δράση του προκειμένου να υποστηρίξει τις ευπαθείς ομάδες εν’ όψη μίας νέας παγκόσμιας πανδημίας. H πρόσθετη αυτή υποστήριξη, θα διευκολύνει τόσο τους ήδη υπάρχοντες συνεργάτες της M·A·C όσο και νέους οργανισμούς με βοηθητικά κεφάλαια, έκτακτης ανάγκης, για τον COVID-19.

6

Η φιλανθρωπική δράση της M·A·C Cosmetics με το VIVA GLAM ξεκίνησε το 1994 και έχει συγκεντρώσει πάνω από 500 εκ. δολάρια παγκοσμίως, αποκλειστικά μέσω της πώλησης προϊόντων για τα χείλη M·A·C VIVA GLAM. Στόχος της αρχικά ήταν να προσφέρει ουσιαστική διαφορά στην καθημερινότητα και στις ζωές των ανθρώπων που είχαν προσβληθεί από το HIV/AIDS.
To 100% των πωλήσεων (μείον του ΦΠΑ), από την πώληση ενός VIVA GLAM lipstick, προοριζόταν για οργανισμούς που υποστήριζαν αυτό το σκοπό. Σήμερα, εν’ όψη μίας νέας παγκόσμιας πανδημίας, επεκτείνει τη δράση της.

7

Για να μπορεί ωστόσο να είναι ενεργή η προσπάθεια του VIVA GLAM, χρειάζεται η συνεχής στήριξη της M∙A∙C κοινότητας και των εσόδων από τα VIVA GLAM Lipsticks. Πρέπει όλοι λοιπόν να βοηθήσουμε και είναι απλό. Πρώτα από όλα, αγοράζουμε πανεύκολα ένα κραγιόν VΙVA GLAM από το https://www.maccosmetics.gr/vivaglam. Έπειτα το φοράμε και στέλνουμε όλοι μαζί ένα μήνυμα υποστήριξης και αλληλεγγύης σε όλους όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, ανεβάζοντας μία φωτογραφία στο Instagram με ένα «ψηφιακό» φιλί ευγνωμοσύνης, χρησιμοποιώντας το hashtag: #MACKissOfGratitude

Ακολούθησε τη M·A·C στην Ελλάδα, στο Instagram & στο Facebook @MACCosmeticsGreece και μην ξεχάσεις να κάνεις tag τους λογαριασμούς της σε κάθε #MACKissOfGratitude φωτογραφία που ανεβάζεις!


Πηγή