Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

H makeup artist της Carey Mulligan, Emma White Turle, μας μίλησε για το look της στα SAG Awards

Η σεζόν των βραβείων συνεχίζεται αν και με κάπως λιγότερο ξέφρενο ρυθμό και μόλις χθες τα ξημερώματα παρακολουθήσαμε την τελετή απονομής των βραβείων SAG (Screen Actors Guild). Οι αγαπημένες μας σταρ παρέλασαν στο κόκκινο χαλί και φυσικά ξεχώρισα άμεσα τις αγαπημένες μου για να ξεκινήσω τα email και τα τηλεφωνήματα προκειμένου να μάθω λεπτομέρειες για τα συγκλονιστικά τους looks. Μία από αυτές ήταν η αιθέρια Carey Mulligan και κάπως έτσι, απευθύνθηκα στην makeup artist της, Emma White Turle, η οποία μου απάντησε άμεσα και απίστευτα ευγενικά. Φυσικά δεν περίμενα κάτι λιγότερο από μία επαγγελματία του βεληνεκούς της Emma αλλά οφείλω να το πω. Ποια ήταν λοιπόν η έμπνευσή της; Τι προϊόντα χρησιμοποίησε; Πώς μπορούμε να αντιγράψουμε και εμείς το look της Carey; Τα απαντά όλα παρακάτω…

Πώς ήταν η φετινή –διαφορετική- εμπειρία των βραβείων για εσένα;
Η φετινή σεζόν ήταν τόσο μοναδική αλλά παράλληλα και τόσο υπέροχα διασκεδαστική! Έλειψε σε όλους μας  ο ενθουσιασμός του κόκκινου χαλιού όμως ήταν όμορφα άσχετα με τις διαφορετικές συνθήκες.

Πόσο καιρό συνεργάζεσαι με την Carey και τι είναι αυτό που αγαπάς περισσότερο σε αυτή;
Συνεργάζομαι με την Carey τα τελευταία 4 χρόνια. Είναι ένα υπέροχο και ευγενικό πλάσμα και είναι ειλικρινά απόλαυση το να περνώ χρόνο και να συνεργάζομαι μαζί της.

emma white turtle

Πώς αποφάσισες το look που δημιούργησες για αυτή; Ποια ήταν η έμπνευσή σου;
H custom Prada τουαλέτα που φόρεσε είχε σαν βασικό της υλικό το κρεμ μετάξι συνεπώς θέλαμε το look να είναι πολύ απλό με έμφαση στα χείλη. Επιλέξαμε ένα βελούδινο, ματ, κόκκινο της τομάτας γιατί ταιριάζει με τον τόνο της επιδερμίδας της Carey υπέροχα.

Το look στο σύνολό του ήταν πολύ φρέσκο αλλά ταυτόχρονα κλασικό. Πώς κατάφερες να δημιουργήσεις αυτή την τέλεια ισορροπία;
Μου αρέσει να προετοιμάζω πολύ καλά την επιδερμίδα πριν την εφαρμογή του μακιγιάζ. Ένας τέλειος «καμβάς» επιτρέπει στο μακιγιάζ να είναι ελαφρύ και φρέσκο με πολύ μεγαλύτερη ευκολία. Διατηρήσαμε λοιπόν το μακιγιάζ στο σύνολό του πολύ απλό γιατί θέλαμε να δώσουμε έμφαση στα χείλη και το καταφέραμε με ένα βελούδινο κραγιόν. Το velvet τελείωμα στα κραγιόν δίνει ένα blurred και απαλό αποτέλεσμα αλλά οι έντονες χρωστικές διατηρούν τα χείλη φωτεινά.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Emma White Turle (@ewtmakeup)

Ποια προϊόντα χρησιμοποίησες για το look της;
Όπως σου είπα, κάναμε ένα πολύ ελαφρύ μακιγιάζ στα μάτια. Χρησιμοποίησα μόνο λίγη λευκή-μπεζ σκιά για να δώσω έμφαση στην κόγχη του ματιού και μετά δύο στρώσεις μάσκαρα. Προσέθεσα και λίγη λάμψη στα ψηλά σημεία του προσώπου, συμπεριλαμβανομένων και των ματιών (το τόξο των φρυδιών) με ένα διακριτικό, περλέ highlighter.

Ποιο είναι το μυστικό για αυτό το effortless και απίθανα κομψό μακιγιάζ;
Less is more. Μερικές φορές, μακιγιάζ σαν αυτά της Carey όπου η έμφαση είναι ξεκάθαρα σε ένα χαρακτηριστικό του προσώπου, είναι ιδανικά για zoom meetings και διαδικτυακές εκδηλώσεις… όπως ακριβώς τα φετινά βραβεία! Ένα χαρακτηριστικό τη φορά λοιπόν, αυτό είναι το μυστικό.

carey mulligan

Η Carey πραγματικά έλαμπε στις φωτογραφίες, ποιο είναι το μυστικό για αυτή τη Lit from within λάμψη;
Η προετοιμασία πριν από το μακιγιάζ είναι αυτή που χαρίζει τη λάμψη που παρατήρησες. Χρησιμοποιώ ενυδατικά προϊόντα με βιταμίνη C που βοηθούν πολύ τη φυσική λάμψη του προσώπου και βασίζομαι στο γεγονός ότι, ένα καλά ενυδατωμένο και περιποιημένο πρόσωπο λάμπει από μόνο του. Για να ενισχύσω το αποτέλεσμα, χρησιμοποιώ ένα διακριτικό highlighter με περλέ ιριδίζοντα στοιχεία αλλά στο χρώμα της επιδερμίδας και το τοποθετώ στα πιο ψηλά σημεία του προσώπου. Ένα κρεμώδες προϊόν μάλιστα είναι ιδανικό για αυτό τον σκοπό καθώς μπορείς να το πιέσεις στο δέρμα με τα δάχτυλά σου και να γίνει έτσι ένα με την επιδερμίδα σου.

lip suede

Ποιο είναι το βελούδινο κραγιόν που χρησιμοποίησες;
Είναι η παλέτα Lip Suede της Westman Atelier. Χρησιμοποίησα ένα θερμό κόκκινο που ταιριάζει σε ουδέτερες ή θερμές επιδερμίδες αλλά ο κανόνας μου με τα κραγιόν είναι… Αν σου αρέσει, φόρα το και μην σκεφτείς κάτι άλλο!

lipstick mulligan

Ποια είναι τα go to προϊόντα σου για τη σεζόν των βραβείων;
Λατρεύω το Kat Burki Super Elixir, το μεικάπ της Sisley, Sisleÿa Foundations και την πούδρα By Terry Hyaluronic Pressed Powder. Επίσης αγαπώ ιδιαίτερα τα Lip Suede κραγιόν της Westman Atelier αλλά και τα highlighters του brand. Όλα τα προϊόντα της είναι πολύ εύκολα στη χρήση και μένουν για πολλή ώρα στην επιδερμίδα.  

MULL WHITE PRODUCTS

Θα έκανες κάτι διαφορετικά αν η Carey επρόκειτο να περπατήσει στο κόκκινο χαλί;
Νομίζω ότι θα έκανα ακριβώς το ίδιο μακιγιάζ στην Carey αν ήταν να περπατήσει στο κόκκινο χαλί. Η απλότητα του φορέματος λειτούργησε πολύ αρμονικά –τέλεια- με την απλότητα του μακιγιάζ και δεν θα χρειαζόταν κάτι περισσότερο.

Όχι, η Carey δεν θα χρειαζόταν τίποτα περισσότερο για το κόκκινο χαλί γιατί είναι υπέροχα όμορφη από μόνη της και τα «μαγικά χέρια» της Emma απλά τόνισαν τη φυσική της ομορφιά σε ένα super fresh αλλά κλασικό look που μπαίνει εύκολα στο all time favorite top 5 μας. Thank you Emma!

Διάβασε ακόμα: Η makeup artist της Elle Fanning, Erin Ayanian Monroe, μας μίλησε αποκλειστικά για το μακιγιάζ της




Πηγή