Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

H Rosie Huntington-Whiteley φορά συνέχεια το πιο δημοφιλές αξεσουάρ μαλλιών των 90’s

Είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά και δημοφιλή μοντέλα του κόσμου, που έχει γράψει χιλιόμετρα πάνω στις πασαρέλες. Η Rosie Huntington-Whiteley αποτέλεσε για πολλά χρόνια αγγελάκι της Victoria’s Secret, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει ως κεντρικό πρόσωπο σε καμπάνιες των διασημότερων Οίκων Μόδας του πλανήτη. Καθόλου τυχαίο δεν το λες αυτό μιας και διαθέτει ένα από τα πιο όμορφα πρόσωπα που έχουμε δει ποτέ.

Τον τελευταίο καιρό, όπως όλος ο πλανήτης, έτσι και η Rosie βρίσκεται σε καθεστώς lockdown, αλλά… δεν κάθεται σε ησυχία. Θέλουμε να πούμε πως μέσα από το Instagram account της μας έχει χαρίσει στιγμές απαράμιλλου στυλ και ομορφιάς. Το supermodel κάθεται άνετα στο σπίτι της φορώντας φαρδιά πουλόβερ και επιλέγει ως χτένισμα ό,τι πιο βολικό μπορείς να φανταστείς.

Για την ακρίβεια, η Rosie Huntington-Whiteley έχει λατρέψει το τελευταίο διάστημα ένα hair accessory που μονοπώλησε το ενδιαφέρον μας στα ‘90s και επιστρέφει δυναμικά φέτος. Τότε, θεωρείτο αποκλειστικά και μόνο αξεσουάρ… σπιτιού. Δεν ήταν και τόσο on trend να το φοράς στη βόλτα σου. Τώρα, εν έτει 2021, επιβάλλεται να βγεις για βόλτα- ναι, με το #6 στο 13033- και να φορέσεις κλάμερ στα μαλλιά σου.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

Ναι, το κλάμερ είναι το αξεσουάρ που δεν βγάζει από τα μαλλιά της το τελευταίο διάστημα το γνωστό μοντέλο. Το αγαπημένο της χτένισμα; Ένας κομψός κότσος πιασμένος με ένα oversized κλάμερ σε γήινες αποχρώσεις. Τόσο effortless chic όσο και ολόκληρη η Rosie.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

Όπως βλέπεις, η Rosie Huntington-Whiteley δεν πιάνει πολύ σφιχτά τα μαλλιά της με το κλάμερ. Τα σταθεροποιεί σε έναν κότσο και συνήθως αφήνει δεξιά και αριστερά από το πρόσωπό της μερικές τούφες ελεύθερες. Έτσι, για να είναι πιο ατημέλητο και χαλαρό το χτένισμά της.

Αν, λοιπόν, κι εσύ ακόμα δεν έχεις δοκιμάσει αυτό το hair trend, μήπως ήρθε η ώρα να αντιγράψεις τη Rosie Huntington-Whiteley; Κορίτσι της μόδας είναι, κάτι παραπάνω γνωρίζει. Και δεν είναι μόνο αυτή. Στην παρακάτω gallery θα δεις κι άλλα κορίτσια του Instagram που έχουν κάνει το κλάμερ απαραίτητο hair accessory της καθημερινότητάς τους. Και είναι απλά υπέροχες!

Διάβασε ακόμα: Ο Γιάννης Σίσκος μάς μίλησε για το χθεσινό beauty look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου




Πηγή