Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Hair accessories! Η Δανάη Μπάρκα με την πιο hot τάση στα μαλλιά

Με girly διάθεση αποφάσισε να καλημερίσει το τηλεοπτικό κοινό σήμερα η Δανάη Μπάρκα. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη» ξεκίνησε την εβδομάδα με το πιο κοριτσίστικο look και με πρωταγωνιστή το ροζ χρώμα τόσο στο outfit όσο και… στα μαλλιά της.

Το beauty look της Δανάης Μπάρκα

Η Δανάη Μπάρκα εμφανίστηκε on air με denim φούστα και ροζ πουκάμισο, ενώ υιοθέτησε το πιο hot hair trend στα μαλλιά!

Matchy-matchy μακιγιάζ; Γιατί όχι; Η Δανάη Μπάρκα μας θυμίζει ότι το total ροζ πάει σε όλες

Η παρουσιάστρια του MEGA δεν έκανε κάποιο ιδιαίτερο χτένισμα, μιας και άφησε ίσια τα μαλλιά της με ελαφρύ κυματισμό στις άκρες. Στόλισε, ωστόσο, το χτένισμά της- το οποίο επιμελείται η Γαρυφαλλιά Οροκλού- με μία oversized, ροζ, tie-dye στέκα, υιοθετώντας μία από τις μεγαλύτερες τάσεις!

Βλέπεις, τα hair accessories είναι super hot τα τελευταία δύο χρόνια με τις oversized στέκες, τα scrunchies και τα hair clips με glitter ή πέρλες να φοριούνται ολοένα και περισσότερο από τα It girls.

Το μακιγιάζ της Δανάης είχε επίσης το ροζ χρώμα ως πρωταγωνιστή μιας και το κραγιόν της ήταν ροζ, ενώ οι σκιές κινούνταν σε γήινες αποχρώσεις.

Πες «ναι» στα hair accessories

Hair accessories δεν χρειάζεται να φοράς μόνο όταν έχεις αφημένα κάτω τα μαλλιά σου.

Μπορείς να κάνεις διάφορα χτενίσματα, όπως χαμηλούς και ψηλούς κότσους, αλογοουρές και πλεξούδες και να τις στολίσεις με όποιο αξεσουάρ μαλλιών σου αρέσει.

Φυσικά, δεν θα σε άφηνα έτσι. Στην gallery έχω βρει super duper αξεσουάρ μαλλιών, που είμαι σίγουρη πως θα θέλεις να αποκτήσεις εδώ και τώρα!


Πηγή