Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Hair makeover: Η Allison Williams μόλις έκανε στη μαλλιά της την πιο wow αλλαγή

Εάν είσαι fan της σειράς Girls, τότε σίγουρα ο αγαπημένος σου χαρακτήρας θα είναι αυτός της Marnie Michaels (aka Allison Williams). Και μπορεί ο ρόλος της ή μάλλον ο χαραρκτήρας μέσα στο έργο να είναι αρκετά προβλέψιμος, δεν ισχύει το ίδιο και στην πραγματικότητα.

Σκεφτόσουν ποτέ πως η Allison θα έκανε κάποια πολύ μεγάλη και extreme αλλαγή στα μαλλιά της; Σίγουρα όχι! Και όμως το τόλμησε και η νέα της εμφάνιση, την οποία μπορείς να δεις ολοκληρωμένη στο νέο τεύχος του Allure (Μάρτιος 2017) ήταν πραγματικά απρόβλεπτη.

Δεν είναι και πολύ εύκολο άλλωστε εν μία νυκτί να πάρεις την απόφαση και να αλλάξεις τα μαλλιά σου από καστανά σε πλατινέ ξανθό; Είναι μία κάπως τεράστια αλλαγή και όμως η Allison το τόλμησε και μάθε πως της πηγαίνει τέλεια.

 

Here it is IRL. Still getting used to it, but I dig it. Thank you @auracolorist and @rebekahforecast for helping me say goodbye to Marnie — and to @allure for the nudge! ?

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Allison Williams (@aw) στις Φεβ 8, 2017, 6:01πμ PST

Έχει τόσο άψογα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο της, που σε συνδυασμό με το ξανθό χρώμα στα μαλλιά της θύμισε έντονα κάτι από Brigitte Bardot. Εσύ πως την προτιμάς;

aw


Πηγή