Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Halle Berry: Το hair look της στα Oscars 2021 ήταν όλο ένα… ψέμα

Μπορεί από τη μέρα που έγιναν τα Oscars 2021 να έχει περάσει αρκετός καιρός, όμως κάποια πράγματα και κάποιες μεταμορφώσεις δεν μπορούν να ξεχαστούν. Η αλήθεια είναι πως εδώ και χρόνια το κόκκινο χαλί των κινηματογραφικών βραβείων είναι χώρος στον οποίο πολλές stars αποφασίζουν να λανσάρουν το νέο τους look. Συνήθως, κάποια αλλαγή στα μαλλιά τους.

Αυτό ακριβώς συνέβη και φέτος με τη Margot Robbie και τη Halle Berry. Η μεν πρώτη μάς ενθουσίασε με τα πιο σκούρα μελί-ξανθά μαλλιά της, τις αφέλειες και το low ponytail, η δεύτερη μάς… προβλημάτισε πολύ. Αν δεν το θυμάσαι, η Halle Berry εμφανίστηκε στο red carpet των Oscars με ένα πολύ κοντό, ασύμμετρο καρέ κούρεμα και εξίσου πολύ κοντές αφέλειες.

Από εκείνο το βράδυ επικράτησε ένας χαμός στο Twitter για το αν τελικά ταιριάζει στην ηθοποιό το συγκεκριμένο κούρεμα, με τους περισσότερους χρήστες να δίνουν αρνητική ψήφο. Να που τώρα, λοιπόν, έρχεται η ίδια η Halle να… χαροποιήσει όσους δεν ήθελαν να τη βλέπουν με αυτό το καρέ κούρεμα.

Ναι! Αυτή η μεταμόρφωση ήταν ένα ψέμα. Για την ακρίβεια έγινε για τις ανάγκες των Oscars και η Halle Berry δεν έκοψε ποτέ τα μεσαίου μήκους μαλλιά της με τις αφέλειές της. Φόρεσε πιθανότατα μια περούκα και εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια με μία φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram account της και στην οποία πόζαρε με τα πραγματικά μαλλιά της. Θα τη δεις και εσύ στην παρακάτω gallery.

Αξίζει να αναφέρουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάποια star μας… τη σκάει! Στα American Music Awards 2015 η Gigi Hadid είχε εμφανιστεί με faux bob σε κατάξανθο χρώμα, ενώ στα Oscars 2016 το ίδιο είχε κάνει και η Cate Blanchett.

Διάβασε ακόμα: Το nail art της Ηλιάνας Παπαγεωργίου θυμίζει τις χρωματιστές κορδέλες της ρυθμικής γυμναστικής


Πηγή