Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

#HalloweenNails δεν έχουμε στο χωριό μας αλλά έχουμε ωραία nail art

Το Halloween γιορτάζεται το βράδυ της 31ης ημέρας του Οκτώβρη, και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τις δικές μας Απόκριες, ας μην μπερδευόμαστε. Παρ’ όλο που έχει σχέση με τις μεταμφιέσεις, το Halloween έχει πιο μυστικιστική χροιά.

Σύμφωνα με τη Wikipedia: Το Halloween αποτελεί εξέλιξη της αρχαίας Κελτικής γιορτής Samhaim, η οποία σήμαινε το τέλος της συγκομιδής και την αρχή του χειμώνα, ενώ παράλληλα, η αλλαγή της εποχής ήταν μια γέφυρα ανάμεσα στον δικό μας κόσμο και στον κόσμο των νεκρών. Με την πάροδο των αιώνων, η γιορτή πήρε αρχικά Χριστιανικό χρώμα και στη συνέχεια εξελίχθηκε σε παγανιστική τελετή και μέρα μεταμφιέσεων, με εύθυμες παρελάσεις και κεράσματα γλυκών σε παιδιά και ενήλικες.

via GIPHY

Αν έχεις παρακολουθήσει αρκετές ταινίες, θα έχεις ακούσει σίγουρα ότι η ρίζα της λέξης Halloween, προέρχεται από το «All Hallows Eve», δηλαδή την –ξένη- παραμονή των Αγίων Πάντων. Ακόμα, θα έχεις δει, ότι πρόκειται για μία από τις ελάχιστες ημέρες που ο κόσμος των πνευμάτων, μπλέκεται με τον δικό μας, και ότι είναι η μέρα που η μαγεία και κάθε δραστηριότητα που έχει να κάνει με το υπερφυσικό, είναι στο ζενίθ.

via GIPHY

Για να μη βραχείς, μείνε μέσα και χάζεψε 20 τέλεια nail art

Καμία σχέση!

Τι σχέση έχουν όλα αυτά με τις δικές μας παραδόσεις δεν ξέρω. Στο χωριό μας δεν έχουμε Halloween! Όμως το concept αυτής της γιορτής είναι συναρπαστικό. Προσωπικά (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) μουρλαίνομαι για οτιδήποτε υπερφυσικό και φυσικά, τρελαίνομαι για γλυκά.

Δεν μασκαρεύομαι ούτε στο Halloween ούτε και τις Απόκριες αλλά τρώω γλυκά και χαζεύω όλα τα ευφάνταστα σχέδια που σκαρφίζονται οι αγαπημένες μου nail artists, οι οποίες τα δίνουν όλα με τα #HalloweenNails.

via GIPHY

Με ένα scroll παρακάτω, θα δεις όλα τα αγαπημένα μου φετινά σχέδια και, αν σκοπεύεις να γιορτάσεις με κάποιο πάρτι, σου προτείνω να αντιγράψεις κάποιο από αυτά. Γιατί να μην ολοκληρώσεις το outfit;

Το κόκκινο μανικιούρ είναι παντός καιρού και έχουμε τα ομορφότερα


Πηγή