Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Happy Father’s Day! Αρώματα που μπορείς να κάνεις δώρο στον Μπαμπά σου κάθε μέρα, όχι μόνο σήμερα

Η ημέρα της Μητέρας είναι μία μεγάή γιορτή και τη θυμόμαστε πάντα. Παίρνουμε λουλούδια στη μανούλα μας και γιορτάζουμε μαζί της αυτή την ιδιαίτερη μέρα που ανήκει σε εκείνη. Πολλές φορές όμως ξεχνάμε πως υπάρχει και ημέρα για τον Πατέρα. Για τον Μπαμπά μας που είναι εκεί για να μας φτιάξει το αυτοκίνητο, να ανοίξει το βάζο της σάλτσας ή απλά για να μας πει ένα χαζό dad joke και να ξεκαρδιστούμε. 

Οι Μπαμπάδες (όπως οι Μαμάδες) πρέπει και εκείνοι να γιορτάζουν κάθε μέρα. Είναι το στήριγμά μας, η ασφαλής αγκαλιά, ο άνθρωπος που θα τα κάνει όλα να πάνε καλά μόνο για να μας δει να χαμογελάμε. Σήμερα λοιπόν που γιορτάζουν οι Μπαμπάδες, βρήκαμε τι μπορείς να πάρεις δώρο στον δικό σου Μπαμπά. Βρήκαμε τα πιο ωραία, δροσερά αρώματα που θα του αρέσουν πολύ και που μπορείς να του τα κάνεις δώρο όποια και αν είναι η μέρα. 

Κάνε του λοιπόν μία έκπληξη και κάνε τον να χαμογελάσει. Θα το παίξει ίσως σκληρός αλλά και μόνο που θα τον σκεφτείς και θα του δώσεις ένα φιλί, θα του φτιάξεις όλη τη μέρα… Και την εβδομάδα μη σου πω. Χρόνια πολλά λοιπόν Μπαμπάδες, σας αγαπάμε και σας ευχαριστούμε για όλα! 

Διάβασε ακόμα: Πόσο βοηθά ο ήλιος και η θάλασσα στην ακμή; Θα εκπλαγείς… 


Πηγή