Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Heat Wave! Αυτά είναι τα foundation που δεν θα σε προδώσουν στον καύσωνα

Σύμφωνα με τος προβλέψεις των μετεωρολόγων, η θερμοκρασία μέσα στις επόμενες ημέρες, θα ανέβει δραματικά. Θα έχουμε ένα νέο κύμα καύσωνα, και ήδη έχουμε αρχίσει να το νιώθουμε.

Στο προηγούμενο heat wave πραγματικά «λιώσαμε». Δεν ξέραμε που να κρυφτούμε και τα κλιματιστικά δεν έπαψαν να λειτουργούν. Ήταν πολύ νωρίς μέσα στο καλοκαίρι όμως και μπορούσαμε να περιορίσουμε τις εξόδους μας.

Τώρα τι γίνεται; Τώρα δεν μας κρατά το σπίτι! Οι άδειες έχουν ξεκινήσει ήδη και γενικά, θέλουμε να είμαστε έξω όσο περισσότερο μπορούμε (τώρα που προλαβαίνουμε βασικά). Το μακιγιάζ μας, μοιραία, θα λιώσει καθώς ιδρώνουμε και ξε-ιδρώνουμε… ή μήπως όχι;

Ξέρεις πώς να προστατεύσεις το μακιγιάζ σου από τον ιδρώτα;

via GIPHY

Δεν θα «λιώσει» κανείς

Δεν χρειάζεται να «λιώσει» τίποτα (εκτός από την κυτταρίτιδα) αυτή τη φορά. Αυτή τη φορά θα είμαστε προετοιμασμένες και εξοπλισμένες με τα καλύτερα foundation για τον καύσωνα.

Αν έχεις ήδη αγοράσει το foundation σου για καλοκαίρι, δεν είσαι ευχαριστημένη και δεν είναι ένα από τα παρακάτω, σου προτείνω ανεπιφύλακτα να επενδύσεις σε ένα νέο.

Όλα τα foundations που θα δεις στην παρακάτω gallery είναι ενυδατικά αλλά ελαφριά, πολύ καλυπτικά αλλά χωρίς να επιβαρύνουν την επιδερμίδα και κυρίως, είναι αυτά που δεν θα σε προδώσουν όση ζέστη και αν κάνει.

via GIPHY

Μπορείς να ιδρώσεις, να ξε-ιδρώσεις, ακόμα και να βουτήξεις σε κάποια πισίνα επάνω στην απελπισία σου, ούσα σίγουρη ότι το foundation σου τουλάχιστον, δεν θα έχει αλλοιωθεί καθόλου.

Κάνε ένα ακόμα scroll, ρίξε μία ματιά και κάνε την επένδυση που θα σώσει εσένα και το πρόσωπό σου από αυτό το δεύτερο heat wave.

Εδώ μπορείς να δεις και concealers που δεν θα σε προδώσουν


Πηγή