Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Heidi Klum: Ποζάρει με την κόρη της χωρίς ίχνος μακιγιάζ και δείχνουν τι σημαίνει φυσική ομορφιά

Στο παρελθόν υπήρχε ένας δισταγμός από πολλές γυναίκες να εμφανιστούν κάπου ή να ποζάρουν σε φωτογραφία χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, αυτή η λογική θεωρείται πολύ ξεπερασμένη. Όλο και περισσότερες stars, μάλιστα, τολμούν να φωτογραφηθούν στο Instagram με no makeup look αποτυπώνοντας τη φυσική ομορφιά τους και δίνοντας το έναυσμα και στις απλές γυναίκες να κάνουν το ίδιο και να νιώσουν αυτοπεποίθηση για την εικόνα τους.

Μόλις πριν λίγες μέρες, λοιπόν, η Heidi Klum με την κόρη της, Leni Klum, έκαναν ακριβώς αυτό. Φωτογραφήθηκαν μαζί στο Instagram δείχνοντάς μας τι σημαίνει φυσική ομορφιά. Χωρίς καθόλου μακιγιάζ και χωρίς απολύτως κανένα φίλτρο μαμά και κόρη μάς έδειξαν πόσο άνετα νιώθουν με το πρόσωπό τους, πόσο όμορφες είναι και, βέβαια, πως μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.

Στην παρακάτω gallery θα δεις τις εν λόγω φωτογραφίες των δύο γυναικών και θα συμφωνήσεις μαζί μας πως είναι καλλονές. Η Heidi Klum στα 47 της χρόνια είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ, ενώ η κόρη της έχει αρχίσει σιγά-σιγά να ακολουθεί τα επαγγελματικά βήματα της μαμάς της.

Η Leni Klum είναι μοντέλο και, μάλιστα, ξεκίνησε την καριέρα της με ένα εντυπωσιακό εξώφυλλο στη γερμανική Vogue τον περασμένο Ιανουάριο. Ποζάροντας με κομψό στυλ μαζί με τη μαμά της μάς επιβεβαίωσε τη ρήση «το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει». «Ήταν θέμα χρόνου πριν προσπαθήσω να γίνω μοντέλο μόνη μου. Η πρώτη επαγγελματική πρόταση έγινε όταν ήμουν μόλις 12 ή 13 ετών, από μια εταιρία ένδυσης που μου άρεσε να φοράω, την Brandy Melville. Εκείνη την εποχή ικέτευα τη μητέρα μου, αλλά δεν υπήρχε καμία ελπίδα. Τώρα καταλαβαίνω ότι ήταν πολύ νωρίς», είχε δηλώσει η Leni στο περιοδικό.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Διάβασε ακόμα: 5 μυστικά μακιγιάζ που όλες οι γυναίκες άνω των 40 πρέπει να ξέρουν




Πηγή