Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Helix Tattoos: Είναι αυτό το νέο trend που θα αντικαταστήσει τα σκουλαρίκια;

Όσο περνούν τα χρόνια η μόδα προχωρά, τόσο στα ρούχα, όσο και στα beauty trends. Πριν από κάποια χρόνια το τρύπημα των αυτιών μας φάνταζε κάτι πολύ extreme και συνήθως γινόταν ένας μικρός χαμός εάν ήθελες να κάνεις παραπάνω από μία τρύπες στα αυτιά σου. Στην πορεία και αφού αυτό ξεπεράστηκε ήρθαν στη ζωή μας τα τατουάζ σε όλες τις παραλλαγές και σχέδια που μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Και επειδή όλα εξελίσσονται, τα beauty trends δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση σε αυτό. Κάπως έτσι λοιπόν εδώ και λίγο καιρό μπήκαν στη ζωή μας τα helix tattoos, τα οποία είμαστε σίγουρες πως θα τα λατρέψεις. Εάν δεν είχες κάνει μέχρι τώρα τρύπα στα αυτιά σου (εκτός από εκείνες τις δύο όταν ήσουν μικρό κοριτσάκι), τότε τα helix tattoos επινοήθηκαν για σένα που θέλεις να κάνεις τη διαφορά.

Τι είναι όμως τα helix tattoos; Μικρά και διακριτικά τατουάζ στα αυτιά σου (κατά μήκος του πτερυγίου για να είμαστε ακριβής ή και στο εσωτερικό), τα οποία μπορούν να έχουν ότι σχέδιο και μέγεθος θέλεις εσύ (από λουλούδια, μέχρι σκέτες γραμμές ή μικρά φύλλα).

 

#eartattoo #newink #inked #lines #linetattoo

A post shared by Tjitske (@tjitske.jelsma) on Apr 20, 2017 at 10:24am PDT

Το νέο αυτό beauty trend έκανε την εμφάνιση του στο εξωτερικό, όμως είναι θέμα χρόνου να γίνει viral κι εδώ. Πιστεύεις ότι αυτά τα τατουάζ έχουν έρθει για να αντικαταστήσουν τα σκουλαρίκια; Και αν ναι θα το δοκίμαζες;

 

??? GUEST SPOTS 10-14.04 – @zmierzlokitattoo, Tychy 10-13.05 – @blackstarstudio, Warszawa Wolne miejsca, zapraszam: zszywkatattoo@gmail.com #blackworkerssubmission #blackworkers #blacktattooart #blackbearstudio #wiilsubmission #equilatterasubmission #tttism #tattrx #blxckink #onlyblackart #instinctsubmission #blackwork #lublintattoo #lublin #lublin #dotworktattoo #inkstinctsubmission #darkartists

A post shared by Joanna Litwin ❄ (@zszywka_tattooing) on Apr 6, 2017 at 12:56pm PDT

Δες περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery.


Πηγή