Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Hello September! Αυτά είναι τα πιο hot color combos της σεζόν

Αν υπάρχει κάτι που με εξοργίζει (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη), είναι το «Καλό Φθινόπωρο» από τις αρχές του Σεπτεμβρίου. Ο ήλιος λάμπει, η ζέστη είναι πολλή και, παρ᾽όλο που γυρίσαμε στο γραφείο, τα παπούτσια μας έχουν ακόμα άμμο μέσα τους.

Μην το πεις!

Δεν θέλω λοιπόν να ακούω την –γλυκύτατη κατά τα άλλα- ευχή «Καλό Φθινόπωρο». Αυτό που θέλω ωστόσο, είναι να δω φθινοπωρινά χρώματα και συνδυασμούς που θα φορώ (και θα φοράμε) όλη τη νέα σεζόν.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by N O R T E (@norte_thestudio)

Goodbye Kiss! Αποχαιρετήσαμε τον Αύγουστο με φιλιά!

Γι᾽αυτό το σημερινό nailspiration έχει να κάνει με φθινοπωρινούς, χρωματικούς συνδυασμούς που θα βλέπουμε συνέχεια το φθινόπωρο που ανεπίσημα ήρθε.

‘Οσο εμείς μαυρίζαμε….

Βλέπεις, όσο εμείς ακόμα δουλεύαμε το μαύρισμά μας στις παραλίας (και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε τα ΣΚ), η μόδα έτρεχε. Οι τάσεις για τα μανικιούρ της επόμενης σεζόν έχουν ήδη αποφασιστεί και θα τις δούμε μαζί.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Velvet Dynasty (@velvetdynasty)

Μήπως έχεις όρεξη για ένα πιο… φρουτένιο μανικιούρ;

Όπως κάθε φθινόπωρο λοιπόν, έτσι και τώρα, δεν θα πέσουμε με τα μούτρα στα σκούρα χρώματα. Θα μιμηθούμε τη φύση που κάνει τη μετάβαση πιο ομαλά και θα αρχίσουμε να προσθέτουμε θερμές αποχρώσεις στην παλέτα μας και συνδυασμούς που θα βλέπαμε ίσως στα δέντρα αλλά και στα φθινοπωρινά, λεπτά πουλόβερ.

Η φθινοπωρινή παλέτα

Σκούρο κίτρινο, nude, καφέ της μόκας και πράσινο, μαζί με άλλα λαχταριστά χρώματα έρχονται για να δώσουν ένα φθινοπωρινό twist στο μανικιούρ μας.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Velvet Dynasty (@velvetdynasty)

Οι αγαπημένοι μας nail λογαριασμοί του Instagram μάλιστα, ήδη έχουν γεμίσει με προτάσεις και παρακάτω θα βρεις τις δέκα που ξεχωρίσαμε για εσένα, σήμερα Τετάρτη, 1η Σεπτεμβρίου.

Κάνε ένα ακόμα scroll, δες τις φθινοπωρινές τάσεις για τα νύχια και ξέχνα την ευχή «Καλό Φθινόπωρο». Όταν έρθει η ώρα να την πούμε θα σε ενημερώσουμε αλλά… αργεί ακόμα.

Πριν φύγεις, δες 10 nude nail art ιδανικά για την επιστροφή σου στο γραφείο




Πηγή