Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Hello summer! Υποδεχόμαστε το καλοκαίρι με neon μανικιούρ και ανεβασμένη διάθεση

Καλό μήνα guys! Σήμερα υποδεχόμαστε και επίσημα το καλοκαίρι γι’ αυτό πριν κάνεις οτιδήποτε πάτα Play στο παρακάτω τραγούδι για να μπεις σε καλοκαιρινό αλλά και nailspiration mood…

Το Neon του John Mayer είναι ό, τι πρέπει για την εποχή, για την ημέρα αλλά και για το σημερινό μας θέμα που δεν είναι άλλο από τα #NeonNails, τα φωτεινά, καλοκαιρινά και πολύχρωμα φωσφοριζέ νύχια.

Αν γίνεσαι χάλια όποτε ξεβάφεις τα νύχια σου, δες εδώ ένα τέλειο hack απευθείας από το tiktok.

Έχουμε δηλώσει άπειρες φορές την αδυναμία μας σε οτιδήποτε διακριτικό και nude όμως… το καλοκαίρι είναι για εξαιρέσεις. Το καλοκαίρι λέμε ναι στα φωσφοριζέ νύχια που τονίζουν το μαύρισμά μας.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Versace (@versace)

Για την ακρίβεια, λέμε ναι σε οτιδήποτε φωσφοριζέ που μπορεί να τονίσει το μαύρισμά μας και αυτό περιλαμβάνει όχι μόνο τα μανικιούρ αλλά και τα μαγιό/παρεό/αξεσουάρ/ρούχα/παπούτσια.

Fashion intervention: Εδώ θα δεις 10 τρόπους για να φορέσεις σωστά τα neon χρώματα όλο το καλοκαίρι!

Με αυτή την πολύ fun και περιπετειώδη διάθεση αποφασίσαμε να αναζητήσουμε στο αγαπημένο Instagram νύχια «αυτόφωτα» σε σούπερ καλοκαιρινά χρώματα και σχεδόν πόνεσε το πρόσωπό μας από τα χαμόγελα.

Βλέπεις, οι artists ξεπέρασαν τον εαυτό τους και δημιούργησαν απίθανους συνδυασμούς και nail art που θέλουμε άμεσα στα δάχτυλά μας. Αντί όμως να μακρηγορούμε, σε προσκαλούμε να τα δεις παρακάτω.

Αν έχεις όρεξη για περισσότερο nailspiration, δες εδώ νύχια στα χρώματα της άμμου.




Πηγή