Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

#HelloAutumn Σήμερα ξυπνήσαμε και ήταν φθινόπωρο! Ώρα να βγάλουμε τις κολοκύθες…

Κάθε που μπαίνει το φθινόπωρο, όλα τα αγαπημένα μας ξένα sites γιορτάζουν το halloween με σκαλισμένες κολοκύθες και με pumpkin spiced lattes. Εμείς δεν γιορτάζουμε το halloween… έχουμε τις Απόκριες, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μας αρέσουν οι φθινοπωρινές κολοκύθες (και τα latte)! Τις αγοράζουμε, τις κάνουμε σούπα, τις στολίζουμε και βάζουμε φθινοπωρινό χρώμα στον χώρο μας γιατί μας αρέσει πολύ. Τώρα θα τις φορέσουμε και στα νύχια μας.

Βλέπεις, όλες οι αγαπημένες μας nail artists έχουν δημιουργήσει απίθανα σχέδια με κολοκύθες που δεν είναι 100% για το halloween. Είναι απλά φθινοπωρινά και πανέμορφα και ναι, θέλουμε να τα αντιγράψουμε. Θα ζωγραφίσουμε όμορφες πορτοκαλί κολοκύθες στα νύχια μας και θα τις φωτογραφίσουμε με ζεστά pumkin spiced latte για το instagram.

Ξέρουμε πως θέλεις να κάνεις το ίδιο γι᾽αυτό αφιερώνουμε το σημερινό -επιτέλους- φθινοπωρινό daily nailspiration στις κολοκύθες που μάλιστα, είναι πανεύκολο να τις φτιάξεις και μόνες σου. Βρήκαμε δέκα μανικιούρ με τέλειες φθινοπωρινές αποχρώσεις και πανέμορφες μικροσκοπικές κολοκύθες και είπαμε πολλές φορές από μέσα μας Hello Autumn!

Κάνε λοιπόν ένα scroll για να τα δεις όλα στην παρακάτω gallery, φτιάξε τον πρώτο ζεστό καφέ του φθινοπώρου και διάλεξε με ποιο nail art θα καλωσορίσεις το φθινόπωρο. Και εντάξει, μπορείς να εύχεσαι και καλό φθινόπωρο… Δεν θα θυμώσουμε άλλο πια!

Διάβασε ακόμα: Be happy! 10 χαμογελαστά μανικιούρ γιατί είναι Δευτέρα και το χρειαζόμαστε


Πηγή