Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Hey girl! Κάνε ένα διάλειμμα και δες 20 τέλεια nail art

Όποιος είπε ότι η τηλεργασία υπάρχει περίπτωση να είναι πιο ξεκούραστη ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΩΡΑ! Ναι, φωνάζουμε γιατί δεν ισχύει ούτε στο ελάχιστο αυτό. Η δουλειά είναι διπλάσια, δεν είναι ευκολότερη και έχουμε αρχίσει να εκτιμούμε τριπλά τα σαββατοκύριακα που έρχονται σαν βάλσαμο. με αυτή τη διάθεση λοιπόν και συνειδητοποιώντας ότι είναι ήδη Πέμπτη, αποφασίσαμε να χαλαρώσουμε αυτό το απόγευμα.

Αντί να διαλέξουμε ένα συγκεκριμένο θέμα για το σημερινό daily nailspiration, είπαμε να φτιάξουμε έναποτ πουρί, σαν αυτά που κάνουμε τις Κυριακές. Αναζητήσαμε λοιπόν σχέδια νυχιών που μας άρεσαν χωρίς λόγο, χωρίς θέμα και χωρίς σκοπό. το αποτέλεσμα; Απλά τέλειο! Χρώματα και σχέδια χόρευαν μπροστά στα μάτια μας και κάναμε το ένα screenshot μετά το άλλο. Συγκεντρώσαμε τα ευρήματά μας στην παρακάτω gallery και σε προσκαλούμε να την απολαύσεις.

Φτιάξε έναν καφέ, κάθισε αναπαυτικά και κάνε ένα διάλειμμα για να δεις τα 20 σχέδια νυχιών που διαλέξαμε για εσένα αυτή την… προ-Παρασκευή και συνέχισε να ανυπομονείς για το ΣΚ όπως όλες μας. Enjoy…

Διάβασε ακόμα: Me want cookie! 10 nail art με έμπνευση από το αγαπημένο μας τερατάκι

 


Πηγή