Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Hey lazy girl! Αυτά τα δέκα αντηλιακά απλά τα ψεκάζεις και τελείωσες

Όσο και αν μιλήσω για το αντηλιακό, όσο και αν φωνάξω ή γίνω αυστηρή (για να μην πω κακιά) υπάρχουν κάποια κορίτσια που δεν ακούν. Σας αγαπώ όπως και να ᾽χει, ας βάζετε λάδια σε όλο το σώμα. Φέτος, όπως είπα και σε προηγούμενη ανάρτηση, έχω αποφασίσει πως αρκετά κακοπεράσαμε και περιοριστήκαμε στην καραντίνα, μπορεί ο κάθε ένας να κάνει ό, τι θέλει. Δεν θέλω όμως να είστε τεμπέλες εσείς οι υπόλοιπες που βάζετε αντηλιακό. 

Το αντηλιακό θέλει επανάληψη συχνά και εντάξει, καταλαβαίνω πως είναι διαδικασία το να αλείφεις με τις ώρες όλο το σώμα. Γι᾽αυτό αποφάσισα να βοηθήσω, όπως βοήθησα και τα άλλα κορίτσια με τα λάδια. Υπάρχουν βλέπεις αντηλιακά για τεμπέλες! Όχι, δεν είναι νέα κατηγορία, εγώ τα ονόμασα έτσι. Είναι τα ξηρά αντηλιακά, τα dry touch ή τα νέας τεχνολογίας νερά και splash που δεν θέλουν τρίψιμο. 

Απλά τα ψεκάζεις (ακόμα και ανάποδα) και εκείνα κάνουν τη δουλειά τους χωρίς να τα αλείψεις ή να περιμένεις να στεγνώσουν. Γι᾽αυτό τα ονόμασα αντηλιακά για τεμπέλες και τα έχω ήδη βάλει στην τσάντα μου και ας μην είμαι τεμπέλα. Θέλω λοιπόν να δεις τα δέκα καλύτερα στην παρακάτω gallery και να πάρεις ένα από αυτά για τις εξορμήσεις σου στην παραλία. Και αν είσαι από τα κορίτσια με τα λάδια… Ξανασκέψου την προστασία just sayin’ 

Διάβασε ακόμα: Μην ξεχνιόμαστε! Έχουμε 10 τέλεια σαπούνια και κρέμες χεριών για να απολαμβάνεις κάθε πλύσιμο! 


Πηγή