Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Hey there! Αυτά τα Valentine’s nail art θa θες να τα κάνεις ακόμα και αν είσαι single!

Ναι, ναι είμαστε και πάλι εδώ με ένα ακόμη daily nailspiration αφιερωμένο στον Άγιο Βαλεντίνο και τη γιορτή των ερωτευμένων που έρχεται αυτή την Κυριακή. Όχι, δεν άλλαξε κάτι στο beauty department, απλά το lockdown και η πανδημία μας έκαναν λιγότερο κυνικές (κι όμως!) και περισσότερο δεκτικές στον ρομαντισμό και τη συγκεκριμένη γιορτή. Εμένα δηλαδή (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) γιατί η Μαρία Ροδίτη κανένα πρόβλημα δεν είχε με τον Βαλεντίνο.

Καθώς όμως δεν έχουμε τίποτα να περιμένουμε κλεισμένες μέσα στο σπίτι και ενώ έχει για ακόμα μία φορά πατηθεί ένα pause στις ζωές μας, δεν βρίσκω τίποτα το κακό με όσες θέλουν να γιορτάσουν ακόμα και αν είναι single. Δεν χρειάζεται άλλωστε να γιορτάσουμε την ρομαντική αγάπη αλλά μπορούμε να γιορτάσουμε τη φιλική, την αδελφική, την αγάπη για τους γονείς μας… Δεν υπάρχει μόνο μία αγάπη!

Γι᾽αυτό τα nail art που συγκέντρωσα για εσένα σήμερα είναι κατάλληλα για κάθε μανικιούρ, είτε είσαι δεσμευμένη είτε single. Είναι πανέμορφα, κομψά, καθόλου γλυκερά και πολύ fashionable uα έλεγα. Κάθισε λοιπόν αναπαυτικά και κάνε ένα ακόμα scroll για να δεις τα δέκα αυτά nail art που θα σε βάλουν σε ρομαντικό mood!

Διάβασε ακόμα: 15 μπλε nail art γιατί σήμερα είναι μία ακόμα υπέροχη μέρα!

 


Πηγή