Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Hope! 15 nail art που σίγουρα θα σου φτιάξουν το κέφι..

Οι μέρες που περνάμε μοιάζουν σαν ψέματα. Τα εφιαλτικά σενάρια που βλέπαμε στις ταινίες πλέον τα ζούμε και αυτό μας επηρεάζει ψυχολογικά… Δεν γίνεται αλλιώς. Με αυτή τη διάθεση λοιπόν σήμερα, είχα αποφασίσει (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) να αναζητήσω μουντά, μαύρα μανικιούρ και να φτιάξω μία gallery που να αντικατοπτρίζει τη διάθεσή μου στην καραντίνα. Άλλαξα όμως γνώμη…

Η κακή ενέργεια είναι το τελευταίο που χρειάζομαι, που χρειαζόμαστε. Η καραντίνα δεν είναι κακή. Πρώτα από όλα, προστατεύει τις ευπαθείς ομάδες και όλα τα πρόσωπα που θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε για πολύ καιρό ακόμα στη ζωή μας. Έπειτα, είναι εκείνο το pause για το οποίο γκρινιάζαμε τόσο καιρό. Ναι, ασφαλώς δεν είναι εύκολη η καραντίνα και αυτό το pause στη ζωή μας. Σκεφτόμαστε τις επιπτώσεις της στην οικονομία, το τι θα γίνει όταν όλα αυτά τελειώσουν και μας πιάνει πανικός. Δεν σκεφτόμαστε όμως σωστά…

Ας κρατήσουμε μόνο το ότι η επόμενη μέρα, το μετά, θα έρθει και όλα θα πάνε καλά. Ας μην αγχωνόμαστε για το τι θα γίνει μετά αλλά ας χαρούμε για το μετά που θα έρθει. Αποφάσισα λοιπόν να κάνω την καραντίνα μικρή γιορτή, την υπομονή φίλο μου, το χιούμορ όπλο μου και τα μανικιούρ… ψυχοθεραπεία. Έλα, ξέρεις πόσο τα αγαπώ!

Αντί λοιπόν να ψάξω μουντά και μαύρα μανικιούρ, έψαξα χαρούμενα και χρωματιστά! Μανικιούρ με ουράνια τόξα, σαν αυτό που βγαίνει μετά τη μεγάλη μπόρα! Περιμένοντας λοιπόν το ουράνιο τόξο που θα βγει από μετά από αυτή τη μπόρα που περνάμε, κλείσε τις ειδήσεις και κάνε ένα scroll παρακάτω.

Έφτιαξα μία gallery μόνο για εσένα και τη γέμισα χρώμα και ουράνια τόξα. Και πριν σε αφήσω να την απολαύσεις, να σου θυμίσω να μείνεις σπίτι, να κάνεις την καραντίνα σου γιορτή, να μην σκέφτεσαι το μετά και να κρατήσεις μόνο ότι το μετά θα έρθει, όπως το ουράνιο τόξο. Και επειδή έγινα πολύ μελό… ΞΕΒΑΦΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΦΑΠΑ!

Cover photo @thehangedit

Διάβασε ακόμα: DIY Time! Διάβασε πώς θα φτιάξεις αντισηπτικό χεριών με αιθέρια έλαια και οινόπνευμα

 


Πηγή