Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Hot beauty άφιξη! Η επιστροφή της Origins στην Ελλάδα είναι γεγονός

Αν είσαι skincare addict, τότε σίγουρα η Origins είναι ένα brand που τόσο καιρό ανυπομονούσες να (ξανα)έρθει στην Ελλάδα. Γιατί από τη στιγμή που θα το γνωρίσεις και θα αρχίσεις να το χρησιμοποιείς, θα γίνει εμμονή. Ενσωματώντας τη φύση στις σειρές των καλλυντικών της, η ORIGINS προσεγγίζει την ομορφιά με έναν δικό της τρόπο, ανακαλύπτοντας συνεχώς ωφέλιμα συστατικά που μπορούν να λύσουν παλιά και νέα προβλήματα της επιδερμίδας, δημιουργώντας αποτελεσματικά προϊόντα με τόσο απολαυστική αίσθηση, που πραγματικά εθίζεσαι σ΄αυτά.

Με αυτό τον τρόπο κατορθώνει να γίνεται ένα brand τόσο κλασικό και διαχρονικό όσο και σημερινό και ο ιδανικός συνδυασμός Right thing & Cool thing παραμένοντας πάντα διαφορετική και πάντα μπροστά με προϊόντα που εξελίσσονται συνεχώς και για αυτό και ξεχωρίζουν.

H γκάμα με εξειδικευμένες μάσκες προσώπου για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας με την προτροπή Mix and Mask έκαναν δημοφιλή την ORIGINS σε όλο τον κόσμο, όμως το κάλεσμα της φύσης είναι κρυμμένο στις κορυφαίες σειρές.  Από τις αγαπημένες μας, η GinZingTM με θεραπείες που προσφέρουν ενέργεια, τόνωση, ενυδάτωση, φρεσκάδα και λάμψη και συστατικά-κλειδιά τους κόκκους του καφέ και το τζίνσενγκ και η Original SkinTM με θεραπείες που ενισχύουν την λάμψη, βοηθούν στην μείωση εμφάνισης πόρων και την ομοιόμορφη επιδερμίδα με βασικό συστατικό της το αγριολούλουδο willowhead.

20068355 1572233396182025 506657831 n

Τα φυσικά προϊόντα Origins διατίθενται στα καταστήματα Sephora και online στο www.sephora.gr.

 


Πηγή