Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Hot beauty news! Η Angelina Jolie είναι το νέο πρόσωπο μεγάλου beauty οίκου!

Μετά το διαζύγιό της με τον Brad Pitt, η Angelina Jolie φαίνεται να επιστρέφει στο προσκήνιο με μία μεγάλη beauty είδηση που κάνει το γύρο του διαδικτύου εδώ και με λίγες ώρες. Η ηθοποιός, σκηνοθέτης και ακτιβίστρια θα είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Guerlain και πιο συγκεκριμένα, του αρώματος Mon Guerlain.

Όπως διαβάζουμε στο Refinery 29, η συμφωνία μεταξύ του γαλλικού οίκου και της Angelina, έγινε πέρυσι, όταν εκείνη σκηνοθετούσε την ταινία «First They Killed My Father» στην Καμπότζη. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, η αγάπη της μητέρας της για τον οίκο Guerlain «επισφράγισε» κατά κάποιο τρόπο το deal. Παρόλα αυτά, δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για το ίδιο το άρωμα- πηγές του brand βέβαια αναφέρουν πως πρόκειται για ένα πολύ μοντέρνο, θηλυκό, γυναικείο άρωμα.

 

A photo posted by Guerlain (@guerlain) on Jan 23, 2017 at 8:01am PST

«Δημιουργούμε αρώματα για τις γυναίκες που θαυμάζουμε» δηλώνει ο Jacques Guerlain ενώ ο αρωματοποιός της μάρκας, Thierry Wasser αναφέρει πως δημιούργησε το άρωμα εμπνεόμενος από την Angelina.

 

A photo posted by Guerlain (@guerlain) on Jan 23, 2017 at 8:07am PST

Το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως η διάθεσή του θα ξεκινήσει το Μάρτιο και απ’ ότι καταλαβαίνεις θα γίνει sold out μέχρι να πεις Jolie!

 


Πηγή