Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Hot stuff! Τα προϊόντα που πρέπει να έχεις στο beauty radar σου αυτόν τον καιρό

Έχουμε φτάσει αισίως στα μέσα του Ιουλίου και –πλέον- μπορούμε να μετράμε αντίστροφα για τις διακοπές του Αυγούστου. Είναι αυτό που περιμένουμε όλο τον χρόνο και ίσως να έχεις ήδη αρχίσει να προετοιμάζεσαι για αυτές.

Όχι, δεν εννοώ ότι έχεις ήδη κλείσει ξενοδοχεία και εισιτήρια, αυτό είναι δεδομένο. Εννοώ ότι κάνεις τα ψώνια των διακοπών που, συχνά, κοστίζουν περισσότερο από τις ίδιες τις διακοπές.

Δεν πειράζει! Τα ψώνια όπως και οι διακοπές, είναι χαρά και γι’ αυτό δεν θα σε σταματήσω. Αντιθέτως, θα σε παροτρύνω να βάλεις και άλλα πράγματα στη λίστα που έχεις ήδη φτιάξει.

via GIPHY

Εδώ μπορείς να δεις το απόλυτο tip για απαλές φτέρνες

The hot stuff!

Βλέπεις, έχω την ΤΕΡΑΣΤΙΑ τύχη να λαμβάνω εδώ στο γραφείο όλα τα νέα προϊόντα, πριν ακόμα εμφανιστούν στην αγορά. Τα δοκιμάζω, τα τεστάρω και μία φορά τον μήνα, σου λέω ποια είναι τα πιο Hot και γιατί.

Αυτό έκανα λοιπόν και σήμερα, 16 Ιουλίου, και σε προσκαλώ να κάνεις ένα ακόμα scroll για να τα δεις όλα στην παρακάτω gallery.

Έχω διαλέξει αρώματα, προϊόντα μακιγιάζ, προϊόντα για τα μαλλιά… ακόμα και αντισηπτικό! Με αυτά θα γεμίσεις το νεσεσέρ των διακοπών και είμαι βέβαιη ότι θα τα λατρέψεις όλα.

Enjoy…

Εδώ μπορείς να δεις ποια μεικάπ δεν θα σε προδώσουν στον καύσωνα


Πηγή