Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Hyaluronic Aloe Cleansers: Μία μοναδική εμπειρία καθαρισμού

H νέα σειρά Hyaluronic Aloe από την Garnier, εμπλουτίζεται και σας συστήνει δύο νέα Cleansers που υπόσχονται να μετατρέψουν την καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας σας σε μια υπέροχη διαδικασία βαθύ καθαρισμού. Με τη δύναμη δύο αγαπημένων και εξαιρετικά αποτελεσματικών συστατικών φυσικής προέλευσης, της Βιολογικής Αλόης πλούσιας σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνες, και του Υαλουρονικού Οξέος Φυσικής Προέλευσης, μπορείτε πλέον να απολαύσετε μια πιο όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα.

Τα δύο νέα προϊόντα καθαρισμού που συστήνει η Garnier, είναι το Νερό Καθαρισμού Micellaire και ο Αφρός Καθαρισμού , συμπληρώνοντας το ολοκληρωμένο πρόγραμμα καθημερινής περιποίησης της σειράς Hyaluronic Aloe που αναζωογονεί την επιδερμίδα και προσφέρει βαθύ καθαρισμό και εντατική ενυδάτωση.

Φυσική προέλευση και μοναδικές ιδιότητες

Βιολογική Αλόη

  • Ενυδατώνει εντατικά
  • Ανακουφίζει την επιδερμίδα

Υαλουρονικό Οξύ

  • «Κλειδώνει» την υγρασία επαναφέροντας την ελαστικότητα της επιδερμίδας
  • Έχει τη δυνατότητα να δεσμεύει 1000 φορές το βάρος του σε νερό

Νερό Καθαρισμού Micellaire Hyaluronic Aloe

MICELLAIRE Hyaluronic Aloe

Το Νερό Καθαρισμού Micellaire Hyaluronic Aloe από την Garnier είναι το πρώτο νερό καθαρισμού Micellaire που ενισχύεται με υαλουρονικό οξύ και βιολογική αλόη. Χάρη στην  καινοτόμο τεχνολογία του προσφέρει:

  1. Αποτελεσματική δράση ενάντια στη λιπαρότητα και τους ρύπους.
  2. Εύκολη αφαίρεση του μακιγιάζ με μία κίνηση.
  3. Βαθύ καθαρισμό και ενυδάτωση με λιγότερο ορατούς πόρους.

Αφρός Καθαρισμού Hyaluronic Aloe

Hyaluronic Aloe Foam

Ο νέος αφρός καθαρισμού Hyaluronic Aloe από την Garnier υπόσχεται βελούδινα απαλή επιδερμίδα σε μόλις 3 ημέρες. Η επαναστατική του σύνθεση, εμπλουτισμένη με Serum Υαλουρονικού Οξέος και Αλόη, και ο πλούσιος αφρός που δημιουργεί χάρη στην τεχνολογία micro bubbles προσφέρουν:

  1. 50% μεγαλύτερη πυκνότητα και πιο πλούσιο αποτέλεσμα σε σχέση με τα gel καθαρισμού.
  2. Εκατομμύρια micro-bubbles που εισχωρούν στους πόρους της επιδερμίδας, απομακρύνοντας σκόνη, ρύπους και σμήγμα, χωρίς να τους μεγεθύνουν.
  3. Εντατική ενυδάτωση που διαρκεί, χάρη στο υαλουρονικό οξύ, παγιδεύοντας μόρια νερού στις στιβάδες της επιδερμίδας.

Εσύ ακόμα να το δοκιμάσεις;


Πηγή