Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ

Οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ

Ανοιξιάτικος αέρας στο μακιγιάζ σας

Η πιο γλυκιά εποχή του χρόνου είναι εδώ για να σε μεταμορφώσει! Girlie ροζ στα χείλη, φυσικά ηλιοκαμένη όψη στο δέρμα, έντονο χρώμα στα βλέφαρα και τόσες άλλες νέες τάσεις περιμένουν να τις δοκιμάσεις! Διάβασε παρακάτω για να μάθεις ποιες τάσεις ομορφιάς θα σε κερδίσουν τη νέα σεζόν στο μακιγιάζ σου!

Τη νέα σεζόν μην φοβηθείς να δώσεις ένταση στο βλέμμα με τα κατάλληλα χρώματα. Τα μάτια σου είναι το βασικό σημείο του προσώπου σου αφού με τις κατάλληλες σκιές το βλέμμα σου μεταμορφώνεται. Ζωηρά ματ χρώματα στα βλέφαρα από έντονα μπλε μέχρι γλυκά μοβ, ζωηρά πράσινα και ζεστά καφέ, πολύ γκλίτερ και εξτρέμ winged άι-λάινερ αλλάζουν όχι μόνο το βλέμμα αλλά και ολόκληρο το πρόσωπο σου!

Τιπ:
αν είσαι ξανθιά δοκίμασε φέτος να απλώσεις στα βλέφαρα σου έντονο πράσινο χρώμα που θα τραβήξει το ενδιαφέρον στο βλέμμα σου. Μην το φοβηθείς! Αν είσαι κοκκινομάλλα κάνε ακριβώς το ίδιο με την μοβ-λιλά σκιά σου ενώ αν είσαι καστανή μπορείς άνετα να διαλέξεις μια γλυκιά απόχρωση του ροζ τριανταφυλλί και να την απλώσεις γενναιόδωρα σε ολόκληρο το βλέφαρο. Το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εντυπωσιακό.

Το νέο cat eye: Το πιο διαχρονικό μακιγιάζ ματιών τη νέα σεζόν μας ξανασυστήνεται αφού η γραμμή είναι πιο έντονη και καθόλου βαρετή. Το νέο cat eye απαιτεί να έχεις το άι-λάινερ σου- που εκτός από μαύρο μπορεί άνετα να είναι μπλε ή καφέ- πρόχειρο και να δημιουργήσεις την τέλεια γραμμή. Η γραμμή σου ξεκινάει από την μέση περίπου του βλεφάρου και φτάνει όσο μακριά θέλεις εσύ να την φτάσεις, ακόμη και μέχρι το φρύδι σου!

Ροζ χείλη: Ναι η Άνοιξη είναι η κατάλληλη εποχή για ένα ξεκαθάρισμα στο νεσεσέρ του μακιγιάζ μας. Από όλα αυτά που θα βρούμε μέσα καλό είναι να αναζητήσουμε αν διαθέτουμε αυτό το λατρεμένο girlie pink ή baby pink κραγιόν. Στην ματ εκδοχή του είναι η πιο σούπερ επιλογή που έχουμε για να δώσουμε στα χείλη μας το χρώμα της εποχής. Από την άλλη αν διαθέτεις στο νεσεσέρ σου και απαλά τριανταφυλλί ροζ ή πιο «γεμάτες» αποχρώσεις του ροζ μέχρι και του κόκκινου-φούξια μην τις καταδικάσεις. The sky is the limit στις αποχρώσεις του ροζ που μπορείς να φορέσεις φέτος!

Μπρονζέ: Οι νέες τάσεις της μόδας και φέτος όπως εξάλλου συμβαίνει διαχρονικά κάθε χρόνο τέτοια εποχή μας θυμίζουν πόσο σημαντικό ρόλο παίζει το μαγικό μπρόνζερ στο ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό μακιγιάζ. Το μπρόνζερ φέτος μπορεί να σταθεί και μόνο του σε αψεγάδιαστη επιδερμίδα που δεν χρειάζεται παρά λίγο γκλος για να ξεχωρίσει αλλά μπορεί να συνδυαστεί και με έντονο χρώμα στα χείλη. Μην υποτιμάς την αξία του στο μακιγιάζ της νέας σεζόν αφού καταφέρνει με ένα πέρασμα να χαρίσει ηλιοκαμένη όψη στην επιδερμίδα σου. Πρόσεξε μόνο τις υπερβολές και την απόχρωση του μπρόνζερ που θα διαλέξεις ανάλογα με την φυσική απόχρωση τους δέρματος σου.

Το νέο κόκκινο: είναι έντονο και «γεμάτο» και μπορείς να το φορέσεις και να εντυπωσιάσεις. Η απόχρωση που θα διαλέξεις πρέπει να ταιριάζει τέλεια στην επιδερμίδα σου και αν σκέφτεσαι ποια είναι αυτή δεν έχεις παρά να βρεις την ιδανική διαλέγοντας από τα φλογερά κόκκινα μέχρι τα ελαφρώς πιο σκούρα χρώματα που θα βρεις στα ράφια των καταστημάτων καλλυντικών.

Πηγή: womenonly.gr