Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Insta-Obsession! Αυτό είναι το nail art account που πρέπει να ακολουθήσεις σήμερα!

Το Instagram έχει γίνει καθημερινότητά μας. Κάθε τόσο, κοιτάζουμε στο αγαπημένο μας μέσο δικτύωσης για να δούμε τι κάνουν οι φίλοι μας, εχμ…οι πρώην μας, οι celebrities και για να εμπνευστούμε γεμίζοντας ιδές. Έχουμε λοιπόν λογαριασμούς που αγαπάμε πολύ και ακολουθούμε φανατικά. Εδώ στο beauty department, το αγαπημένο μας θέμα είναι φυσικά τα ανύχια και η τελευταία μας εμμονή είναι το account για το οποίο θα σου μιλήσουμε σήμερα! Καλωσόρισε στο feed σου το @thenailmystic και ετοιμάσου για πολλά Likes!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Inspired by @_thenailgenie ?? Anyone else getting Oh, the Places You’ll Go vibes? ?

A post shared by Ashley Cristobal (@thenailmystic) on

Όλα τα σχέδια που βλέπεις είναι ζωγραφισμένα στο χέρι, σε αντίθεση με άλλα nail art, σε άλλα accounts, τα οποία είναι φτιαγμένα με stencil ή αυτοκόλλητα νυχιών. Είναι όλα ευφάνταστα, χρωματιστά, on trend Και μερικές φορές, πολύ μα ΠΟΛΥ αστεία. Πάρε για παράδειγμα τα δεινοσαυράκια…

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

????? Swipesies for da inspo ??

A post shared by Ashley Cristobal (@thenailmystic) on

Η artist λέγεται Ashley Cristobal και βρίσκουμε πως είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που αξίζει το follow, το like Και φυσικά την εμμονή μας (μαζί και τη δική σου. Συνέχισε λοιπόν στην παρακάτω gallery για να δεις μερικά από τα σχέδιά της και μετά τρέξε στο Instagram!

Διάβασε ακόμα: Αυτές είναι οι πιο ευωδιαστές κρέμες χεριών που μπορείς να κάνεις δώρο στον εαυτό σου




Πηγή