Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Instagram Live: Στις 16:00 μαζί μας ο celebrity makeup artist Γιάννης Μαρκετάκης

Ο Γιάννης Μαρκετάκης είναι ένα από τα αγαπημένα μας παιδιά εδώ στο beauty department. Η καριέρα του στον χώρο του μακιγιάζ δεν χρειάζεται μεγάλες εισαγωγές και δεν θα το ήθελε και ο ίδιος, αφού είναι ένας από τους πιο διακριτικούς ανθρώπους του χώρου. Όσο διακριτικός όμως είναι, είναι άλλο τόσο edgy, fun και ιδιαίτερος και γι᾽αυτό τον λατρεύουμε εμείς και δεκάδες celebrities (από την Έλενα Παπαρίζου και την Άννα Βίσση ως τον Νίνο)!

Σήμερα λοιπόν ο Γιάννης είναι καλεσμένος μας στο Instagram και θα μας γεμίσει tips και γνώσεις για το μακιγιάζ της καραντίνας αλλά και για το μακιγιάζ γενικά γιατί αυτή η κατάσταση θα τελειώσει σύντομα. Ετοιμάσου να μάθεις τα πάντα για το eyeliner, για τα κοψίματα, για τα πιο hot χρώματα, για τα αγαπημένα του προϊόντα και exclusive συμβουλές που μόνο αν φοιτούσες στη σχολή του Make Up Lab by Yiannis Marketakis θα μάθαινες.

Συντονίσου λοιπόν στον λογαριασμό μας στο Instagram στις 16:00 και ρώτα μας ότι θέλεις! Ο Γιάννης είναι έτοιμος να λύσει όλες μας τις απορίες so stay tuned…


Πηγή