Δευτέρα , 22 Απρίλιος 2024
Ισιώστε τα μαλλιά σας εντελώς φυσικά με ένα προϊόν που έχετε όλοι στο ψυγείο σας!

Ισιώστε τα μαλλιά σας εντελώς φυσικά με ένα προϊόν που έχετε όλοι στο ψυγείο σας!

Βαρεθήκατε τα σγουρά μαλλιά; Κουραστήκατε να τα ισιώνετε καθημερινά με το ισιωτικό ή το κλασικό σεσουάρ; Θέλετε να σταματήσετε να τα ταλαιπωρείτε από τη συνεχή χρήση προϊόντων hairstyling; Η φύση για άλλη μια φορά σας δίνει την πιο ανέξοδη λύση και σε αυτή τη beauty ανησυχία σας!

Ένα λαχανικό που κρύβεται στο ψυγείο σας, μπορεί να κάνει τη διαφορά και να σας δώσει το πολυπόθητο ίσιο αποτέλεσμα στα μαλλιά σας !Το σέλινο, λοιπόν, θα γίνει ο πολύτιμος σύμμαχός σας σε αυτή τη μάχη! Πώς;

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα μεγάλο κοτσάνι σέλινο.

Στον αποχυμωτή, βάλτε ένα ολόκληρο κοτσάνι σέλινο, συμπεριλαμβανομένων των φύλλων του και περιμένετε ώσπου να δημιουργηθεί ο πράσινος χυμός του. Προσθέσετε σε αυτό το σημείο μια μικρή ποσότητα νερού μέσα στο χυμό και αδειάστε το μείγμα σε ένα μπουκαλάκι βαποριζατέρ. Στη συνέχεια, ψεκάστε στα μαλλιά σας (από τις ρίζες έως τις άκρες), χτενίστε, και αφήστε το μείγμα για 15 έως 25 λεπτά. Έπειτα, λουστείτε ως συνήθως.Μπορείτε να επαναλαμβάνετε αυτή τη διαδικασία κάθε φορά πριν λουστείτε και θα δείτε σίγουρα διαφορά.

Πηγή: queen.gr