Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

It’s summertime! 10 χρωματιστά βερνίκια ιδανικά για το καλοκαιρινό πεντικιούρ σου

Ο Ιούνιος μπήκε και το καλοκαίρι είναι και επίσημα εδώ! Αυτό σημαίνει πως ήδη έχεις αρχίσει να φοράς τα πιο ανάλαφρα ρούχα της γκαρνταρόμπας σου και, βέβαια, να επιλέγεις σανδάλια, πέδιλα και πλατφόρμες στις εξόδους σου.

Δεν πάει άλλο να φοράς sneakers! Θα ζεσταίνεσαι όλη μέρα. Μαζί με αυτήν τη στυλιστική αλλαγή στην καθημερινότητά σου, λοιπόν, θα πρέπει να κάνεις… ακόμα μια αλλαγή. Να μεριμνήσεις για το πεντικιούρ σου!

Ναι! Σίγουρα φρόντιζες να έχεις περιποιημένα νύχια καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, όμως υπήρχαν και φορές που τα άφηνες άβαφα. Και λογικό είναι! Ποιος θα τα έβλεπε εν μέσω καραντίνας και με τα μποτάκια που φορούσες για να πας στο supermarket;!

Τέλειωσε αυτή η εποχή, όμως! Τώρα πρέπει να φροντίσεις να κάνεις το πιο καλοκαιρινό, εντυπωσιακό και elegant πεντικιούρ για να… λάμψεις. Και καλοκαίρι χωρίς χρώμα στα νύχια των ποδιών δεν είναι καλοκαίρι.

Πρέπει να ξέρεις, βέβαια, και πώς θα ξεβάψεις σωστά τα νύχια σου… Οπότε δες το trick του TikTok.

Γι’ αυτό στην παρακάτω gallery θα βρεις 10 χρωματιστά βερνίκια νυχιών, που πρέπει ASAP να βάλεις στο νεσεσέρ σου και… στα νύχια των ποδιών σου. Πριν τα δεις, πάρε και μια γεύση στο βίντεο για το πώς θα κάνεις μόνη σου σωστό πεντικιούρ.


Πηγή