Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Jade roller για να απλώσεις το foundation; Το hack που έγινε viral στο TikTok

Ας μην κοροϊδευόμαστε! Το TikTok μπορεί να είναι κατεξοχήν πλατφόρμα με την οποία τρελαίνεται η GEN Z, όμως κι εμείς, τα λίγο μεγαλύτερα κορίτσια, «τρυπώνουμε» στα διάφορα beauty accounts πού και πού για να ανακαλύπτουμε νέα hacks ομορφιάς.

Κάτι τέτοιο συνέβη και με μια φίλη μου πρόσφατα, η οποία με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: «Σου έχω νέα! Ξέρεις τον νέο τρόπο για να απλώνεις το make up σου;». Εγώ δεν κατάλαβα και της απάντησα ότι το εφαρμόζω ή με beauty blender ή με τα δάχτυλά μου.

«Ξέχνα τα αυτά! Η λύση είναι το jade roller», μου είπε.

Jade roller: Σε τι διαφέρουν το ροζ, το μοβ και το πράσινο roller

Jade roller αντί για beauty blender – Ω, ναι!

Οι TikTokers προτείνουν να φοράς το foundation σου από εδώ και πέρα με τη βοήθεια ενός jade roller.

Στην ουσία, πρέπει να απλώσεις μερικές σταγόνες make up σποραδικά πάνω στο πρόσωπό σου και με τη μεγάλη επιφάνεια του jade roller να αρχίσεις να ρολάρεις πάνω-κάτω στην επιδερμίδα σου.

@elevateyoumedia

The jade roller trend is a hit! I actually think this is so smart & it does work! ? @avonnasunshine #jaderoller #foundationapplication #elevateyou

♬ this is what falling in love feels like(剪辑版) – JVKE

Μέχρι να απλωθεί τέλεια το προϊόν εσύ συνεχίζεις να ρολάρεις το jade roller και το αποτέλεσμα στο δέρμα σου είναι… απλά WOW. Το βλέπεις, άλλωστε, και στο βίντεο.

Τα οφέλη του jade roller ως make up tool

Η αλήθεια είναι ότι με το jade roller και θα απλώσεις τέλεια το make up στο πρόσωπό σου και δεν θα σπαταλήσεις όσο προϊόν ξόδευες χρησιμοποιώντας το beauty blender σου.

Για να καταλάβεις, χρησιμοποιώντας το jade roller για να εφαρμόσεις το foundation θα διαπιστώσεις ότι όλο το προϊόν απορροφάται από το δέρμα σου και δεν μένει τίποτα πάνω στο beauty tool. Έτσι, κάνεις και οικονομία στο προϊόν!

Και όχι μόνο! Με τη βοήθεια του jade roller θα καλυφθούν τέλεια όλα τα σπυράκια, τα μαύρα στίγματα και τα σημάδια στην επιδερμίδα σου. Κάτι που μπορεί να μη συνέβαινε αν χρησιμοποιούσες το beauty blender.

@ellenporter1

This is your sign to apply your foundation with a jade roller #fyp #makeuphacks

♬ original sound – ?

SOS Info: Μη χρησιμοποιήσεις το jade roller για να βάλεις concealer, ακόμα κι αν σκεφτείς τη μικρή του επιφάνεια. Its a dont! Δεν θα δουλέψει!

Μη φύγεις! Check στην gallery μερικά τέλεια foundation, που με τη χρήση ενός jade roller θα… απογειώσουν την επιδερμίδα σου.


Πηγή