Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Jennifer Aniston: 5 πράγματα που δεν ξέρετε για τα μαλλιά της!

Jennifer Aniston: 5 πράγματα που δεν ξέρετε για τα μαλλιά της!

Σίγουρα είναι από τις stars του Hollywood που τα μαλλιά τους έχουν γράψει τη δική τους ιστορία τόσο μέσα από την τηλεοπτική παρουσία της ως Rachel στα «Φιλαράκια», όσο- ακόμη και σήμερα- στις red carpet εμφανίσεις της!

Η Jennifer Aniston μας έχει κάνει να ζηλέψουμε ουκ ολίγες φορές τα πλούσια και υγιή μαλλιά της ανεξάρτητα από το χρώμα, το κούρεμα ή το χτένισμα που κάθε φορά υιοθετεί. Κι επειδή κάποια στιγμή -μεταξύ άλλων-και τα beauty μυστικά των stars αποκαλύπτονται… βρήκαμε 5 πράγματα-tips που δεν ξέραμε για τα μαλλιά της Jennifer.

#1 Χρησιμοποιεί- με θρησκευτική ευλάβεια θα μπορούσε να πει κανείς – μάσκες στα μαλλιά (αλλά και το πρόσωπό της). Σε πρόσφατη συνέντευξή της δηλώνει: «Εδώ και καιρό χρησιμοποιώ τακτικά μάσκες για τα μαλλιά και στο πρόσωπο.» Όσο για την τελευταία της εμμονή… ονομάζεται Night Cap Overnight Perfector από την αγαπημένη της εταιρεία περιποίησης μαλλιών Living Proof. Πρόκειται για μια κρέμα νυκτός- θεραπεία που βάζει στα μαλλιά της λίγο κοιμηθεί το βράδυ, η οποία δίνει στα μαλλιά της extra λάμψη χωρίς να τα βαραίνει!

kjlkj 04d77

#2 Για τη συχνότητα που λούζει τα μαλλιά της, η ίδια αναφέρει: «Κάθε δύο με τρεις μέρες λούζομαι και αυτό γιατί με τα προϊόντα Living Proof δεν χρειάζεται να λούζω τα μαλλιά μου καθημερινά.»

#3 Προτιμά να αφήνει τα μαλλιά της να στεγνώσουν φυσικά, εκτός βέβαια εάν έχει δουλειά ή βιάζεται. Ενώ μετά το λούσιμο πάντα χτενίζεται και βάζει  προϊόν styling.

1701ccf6461b8bd9c977a3ff28410ff9 88a6a

#4 Η Jennifer είναι ένα κορίτσι που προτιμά τα μαλλιά της μακριά και λυτά στους ώμους ενώ αγαπημένο της χτένισμα είναι τα beachy waves.

#5 Όσο για το ποια είναι τα δικά της «hair icons»… Η ίδια σε συνέντευξή της αποκαλύπτει: «Πάντα λάτρευα τα μαλλιά της Kate Moss και της Gisele. Ποιος άλλωστε δεν τα αγαπά;»

 

Πηγή: queen.gr