Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Jennifer Lopez: Είναι η βασίλισσα του bronzer! Δες πώς θα γίνεις κι εσύ

Τι να πει κανείς για την Jennifer Lopez! Σε κάθε εμφάνισή της on stage και σε κάθε της post στο Instagram καταφέρνει να εντυπωσιάζει και να τραβά πάνω της όλα τα βλέμματα. Είναι οι sexy χορευτικές κινήσεις της, η πάντα περιποιημένη εμφάνισή της και το σκέρτσο που τη χαρακτηρίζουν και την κάνουν να ξεχωρίζει.

Ξεχωρίζει, όμως, και για ένα ακόμη πράγμα ανάμεσα σε πολλές stars διεθνούς φήμης. Η JLo είναι η βασίλισσα του bronzer και υπάρχουν αποδείξεις. Κάνοντας ένα scroll στο Instagram της θα διακρίνεις πως η performer δεν παραλείπει ποτέ να προσθέσει το bronzer στο μακιγιάζ της.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1)

Το signature μακιγιάζ της Jennifer Lopez

Είτε είναι χειμώνας, είτε είναι καλοκαίρι η hot JLo «παίζει» σε χρυσαφί, καφέ και γενικά γήινους τόνους στο μακιγιάζ της. Σπάνια θα τη δεις με κόκκινο κραγιόν, για παράδειγμα. Και ακόμα πιο σπάνια θα τη δεις χωρίς bronzer.

Η superstar λατρεύει να έχει αυτό το εφέ μαυρίσματος όλο τον χρόνο και όχι άδικα. Το bronzer είναι ένα καλλυντικό που προσδίδει έξτρα δόσεις sexiness, κάνει το δέρμα να μοιάζει ηλιοκαμένο χωρίς να είναι στην πραγματικότητα, ενώ… κρύβει και τυχόν σημάδια κούρασης στο πρόσωπο. Ξέρει τι κάνει σου λέω η Jennifer Lopez.

Πώς να χρησιμοποιήσεις σωστά το bronzer

Δεν θα μασήσω τα λόγια μου. Το bronzer θέλει προσοχή μιας και πολλές γυναίκες το παρακάνουν με το αποτέλεσμα μόνο κολακευτικό να μην είναι. Μην το παρακάνεις κι εσύ! Και, σίγουρα, μην το μπερδέψεις με το contouring. Άλλο το bronzing, άλλο το contouring.

Το bronzer, λοιπόν, είναι αυτό που δίνει ηλιοκαμένη όψη και λάμψη στην επιδερμίδα σου, ενώ χρειάζεται να το απλώνεις πολύ συγκεκριμένα για να είναι κομψό το μακιγιάζ σου. Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι bronzer βάζεις μόνο στα σημεία που «καίει» ο ήλιος, δηλαδή ψηλά στα ζυγωματικά, στους κροτάφους και στο πηγούνι. Και, βέβαια, θέλει καλό σβήσιμο για να μη φαίνεται σαν λεκές στο πρόσωπό σου.

Ο make up artist, Θάνος Βογιατζής, έχει μιλήσει αναλυτικά στο Queen.gr για τα άπαντα του bronzer! Δες εδώ τις συμβουλές του!

Και τώρα που έμαθες πώς θα γίνεις μια bronzer queen, σαν την Jennifer Lopez, να μη δεις και ποια προϊόντα θα χρειαστείς; Ο απόλυτος οδηγός αγοράς bronzer… για τα μάτια σου μόνο στην παρακάτω gallery!




Πηγή