Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Julia Roberts: 5 λόγοι που έχει υπέροχη επιδερμίδα στα 52 της

Όλες θυμόμαστε την απίστευτη ερμηνεία της ως Vivian Ward στη θρυλική ταινία Pretty Woman το 1990. Και έχοντας περάσει μια εικοσαετία από τότε, πραγματικά εντυπωσιαζόμαστε που η Julia Roberts είναι το ίδιο κορίτσι με εκείνη την εποχή. Ναι, γιατί ακόμα και στα 52 της η πανέμορφη ηθοποιός έχει αυτό το γλυκύτατο, κοριτσίστικο πρόσωπο και τη φρεσκάδα που πολλές από εμάς ζηλεύουν. Η μόνη της διαφορά από την εποχή των 90’s είναι οι αλλαγές που έχει κάνει στα μαλλιά της.

Η Julia Roberts έχει ακόμα εκείνο το λαμπερό και γεμάτο ειλικρίνεια χαμόγελο, μια σιλουέτα που και οι κατά πολύ νεότερές της ζηλεύουν και πάνω από όλα έχει αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Η αλήθεια είναι ότι η διάσημη ηθοποιός είναι το beauty παράδειγμα που κάθε γυναίκα πρέπει να ακολουθήσει.

Κατά καιρούς, η ίδια έχει μιλήσει για τη ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθεί στην καθημερινότητά της, αλλά υπάρχουν 5 βασικές συνήθειες τις οποίες δεν παραλείπει ποτέ. Πρόκειται για μυστικά λάμψης και αντιγήρανσης που ακολουθεί πιστά εδώ και χρόνια και της χαρίζουν αυτήν την υπέροχη όψη στο πρόσωπό της.

Θέλεις να μάθεις τι κάνει; Ανακάλυψε τις συνήθειές της στην παρακάτω gallery.

Διάβασε ακόμα: A is for Antioxidants: Πρέπει να βάλεις ένα αντιοξειδωτικό serum στη ζωή σου και έχουμε τα καλύτερα


Πηγή