Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Kaia Gerber: Ποια είναι η αγαπημένη beauty συνήθεια που έχει μαζί με τη μαμά της;

Είναι μόλις 15 ετών, αλλά στο ενεργητικό της μετρά ήδη συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας. Μάλιστα, πρόσφατα ανακοινώθηκε ως το νέο πρόσωπο του αρώματος Marc Jacobs Daisy. Ο λόγος για την Kaia Gerber, την δεκαπεντάχρονη κόρη της Cindy Crawford και του Rande Gerber, που αρκετοί συγκαταλέγουν ανάμεσα στη επόμενη γενιά των It- Girls. Με αφορμή το νέο αρωματικό λανσάρισμα του οίκου αλλά και τη Γιορτή της Μητέρας, η Kaia μίλησε στο Allure για τις αγαπημένες, beauty συνήθειες που έχει μαζί με τη μαμά της, το κοινό τους σημείο αλλά και τα σχέδιά για της για τη σημερινή γιορτή!

«Κάνουμε μαζί scrubs. Μετά από μία δύσκολη εβδομάδα ή μέρες που είμαστε πολύ στρεσαρισμένες, πηγαίνουμε σε ιαματικά spa, κάνουμε απολέπιση και περνάμε μία «girly spa day» μαζί.

 

 

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on Feb 20, 2017 at 12:02pm PST

Όσο για το ποιο είναι το σημείο στο οποιό μοιαζουν περισσότερο… η Kaia απαντά: «Με τη μαμά μου έχουμε ακριβώς τους ίδιους τρόπους – τον τρόπο που μιλάμε και τις χειρονομίες που κάνουμε. Και οι δύο χρησιμοποιούμε τα χέρια μας πολύ όταν μιλάμε. Μερικές φορές, όταν μιλάω αρκετοί μου λένε: « Είσαι σαν τη μαμά σου.» Είναι ο παρόμοιος τρόπος με τον οποίο ενεργούμε. Οι συνήθειες που η μία παίρνει από την άλλη.»

 

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on Nov 16, 2016 at 8:30am PST

Τέλος, η ίδια αποκάλυψε πώς θα γιορτάσει τη σημερινή, Γιορτή της Μητέρας: «Θα περάσουμε όλη την ημέρα μαζί. Θα κάνουμε ένα event. Θα έρθουν και οι γιαγιάδες μου.Θα είναι μια καθαρά οικογενειακή εκδήλωση. Δεν ξέρω ακόμη τι θα πάρω στη μαμά μου, θα πρέπει να το σκεφτώ!»

 


Πηγή