Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Kate Middleton: 6 beauty συμβουλές που παίρνουμε από το look της

Η Δούκισσα του Cambridge είναι μία γυναίκα που μας εμπνέει με τη φυσική ομορφιά της και με το στυλ της. Σε γενικές γραμμές ξέρει να αποφεύγει τις ακρότητες, παραδίδοντας μαθήματα σικάτου- και καθόλου κραυγαλέου- beauty look. Και κάπως έτσι καταλήξαμε στα εξής 6 συμπεράσματα- συμβουλές για την ρουτίνα ομορφιάς της:

 

-1. Φροντίζει να διατηρεί την επιδερμίδα της λαμπερή και ενυδατωμένη, κρατώντας τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές μακριά! Εκτός από τις DIY μάσκες με φυσικά κυρίως υλικά, η Kate φαίνεται να εμπιστεύεται το αιθέριο έλαιο από αγριοτριανταφυλλιά  (που κοστίζει μόλις 17 λίρες στην καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας της). Το έλαιο αγριοτριανταφυλλιάς μεταξύ άλλων καταπολεμά τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές που εμφανίζονται στο πρόσωπο ενώ χάρη στα πολύτιμα συστατικά του βοηθά στην αναδόμηση και λάμψη της επιδερμίδας. Ακόμη, προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και τη γήρανση του δέρματος, φροντίζοντας για την ελαστικότητα και την απαλότητά του.

-2. Δεν ξεχνά ΠΟΤΕ τα φρύδια της: Τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου μας και η Kate φαίνεται να το γνωρίζει πολύ καλά. Γι αυτό το λόγο προτιμά να τα περιποιείται με μία παλέττα όπως το Bobbi Brown Dark Brow Kit που έχει δύο αποχρώσεις για το γέμισμα των φρυδιών, έναν διπλής όψεως καθρέφτη (ο ένας μεγεθυντικός), ένα μικρό τσιμπιδάκι και ένα βουρτσάκι για τα φρύδια.

bobbi brown brow kit

-3. Έχει πάντοτε λαμπερά μαλλιά: Είναι μέσα στη λίστα με τα αγαπημένα μας hair icons. Η Kate φροντίζει πάντοτε τα μαλλιά μας να είναι ενυδατωμένα και λαμπερά, επιστρατεύοντας τόσο προϊόντα καλής ποιότητας (όπως το Richard Ward’s Cleanse and Condition), όσο και σπιτικές μάσκες που θα αναζωογονήσουν την κόμη της! 

GettyImages 155819523

-4. Το μυστικό για να δείχνει μαυρισμένη ακόμη και αν δεν έχει κάτσει με τις ώρες στον ήλιο αποκαλύφθηκε και δεν είναι άλλο από το Xen-Tan Mist Intense Self Tan το οποίο δεν χαρακτηρίστηκε, εξάλλου, τυχαία ως “το μυστικό για τέλειο βασιλικό μαύρισμα”.

-5. Προτιμά nude αποχρώσεις στα νύχια: Σπάνια έχουμε δει την Kate να πειραματίζεται με άλλες, πιο έντονες αποχρώσεις στο μανικιούρ της, διατηρώντας το πάντα περιποιημένο.

GettyImages 152156082 copy

-6. Αποφεύγει το έντονο μακιγιάζ: Η Kate είναι μία γυναίκα που αποφεύγει τις υπερβολές στο μακιγιάζ της και αυτό είναι κάτι που το αποδεικνύει σε κάθε της εμφάνιση τόσα χρόνια. Προτιμά το natural μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις, τονίζοντας τις περισσότερες φορές τα μάτια της – με σκιές ή eyeliner- και όχι τα χείλη της. Ας μην ξεχνάμε εξάλλου πως σύμφωνα με τις φήμες έκανε μόνη της το μακιγιάζ του γάμου της.


Πηγή