Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Κατεστραμμένες άκρες τέλος με αυτές τις 3 φυσικές συνταγές!

Κατεστραμμένες άκρες τέλος με αυτές τις 3 φυσικές συνταγές!

Τα μαλλιά σας δείχνουν άτονα και οι άκρες σας φαίνονται θαμπές, οποιοδήποτε χτένισμα κι αν δοκιμάσετε; Χρησιμοποιείτε «σκληρά» προϊόντα hairstyling ή στην καθημερινή περιποίηση των μαλλιών σας είναι καλά ενταγμένα το σεσουάρ και οι συσκευές ισιώματος;

Μην ανησυχείτε, υπάρχει τρόπος να αναζωογονήσετε τα μαλλιά σας και να χαρίσετε ζωή στις ταλαιπωρημένες άκρες σας με λίγα μόλις προϊόντα για τα οποία δεν θα χρειαστεί να ξοδευτείτε καθόλου!

 

1. Κάντε μασάζ με ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας

Χρησιμοποιήστε μια μικρή ποσότητα από ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας και αφού τη ζεστάνετε ελαφρώς, κάντε απαλό μασάζ στις ρίζες των μαλλιών σας. Με αυτόν τον τρόπο βελτιώνεται η κυκλοφορία στο τριχωτό της κεφαλής και ενυδατώνονται τα μαλλιά σας από τη ρίζα τους. Αν θέλετε, μπορείτε να περάστε τα δάκτυλά σας με μια μικρή ποσότητα ελαιόλαδου στις κατεστραμμένες άκρες των μαλλιών σας.

2. Μέλι το θαυματουργό

Αναμείξτε σε ένα μικρό μπολ μια κουταλιά της σούπας μέλι με δύο κουταλιές της σούπας ζεστό ελαιόλαδο και περάστε το μείγμα στις άκρες των μαλλιών. Αφήστε το στα μαλλιά σας για 30 λεπτά και στο τέλος λουστείτε, ως συνήθως. Τα μαλλιά σας θα είναι απαλά και θα αποκτήσουν τη χαμένη λάμψη τους.

3.Μαγιονέζα

Η μαγιονέζα (θυμηθείτε τη συμβουλή της Blake Lively) είναι απλός, εύκολος και πρακτικός τρόπος για να απαλλαγείτε από τις αφυδατωμένες άκρες στα μαλλιά σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εφαρμόσετε μια μικρή ποσότητα μαγιονέζας στις άκρες των μαλλιών σας μαλλιά σας για περίπου 20 λεπτά.

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr